Grūtniecības laikā puisis spieda mani smēķēt

Es gribētu izteikties, bet palikt anonīma. Kad man bija 10 gadi, tad mamma parādījās jauns vīrietis, kurš aptuveni pēc gada sāka man likt darīt visādas sliktas lietas. 16 gadu vecumā es iepazinos ar pieaugušu vīrieti un kļuvu par viņa mīļāko.

Jaunajā gadā es sāku paralēli satikties arī ar citu puisi tikai tamdēļ, lai pabūtu kaut kur citur. Dabīgi, ka mēs nodarbojāmies ar seksu un es paliku stāvoklī. Viss bija normāli. Viņš bija narkomāns, caurām dienām sēdēja mājās.  Es atradu sev apkopējas darbu un baroju mūs visus trīs.

Pēc pusgada viņš sāka uzmeklēt visus manus bijušos, piekāva mani un draudēja izārdīt manu vēderu. Es aizmuku, tagad dzīvoju pie mammas  un ļoti baidos iziet uz ielas. Man nesen tikai palika 18 gadi, meitiņai jau ir pusgadiņš. Viņa ir veselīga, tomēr es uztraucos, lai viņai pēc visiem tiem gadījumiem nekas nenotiek. Galu galā, kad es biju stāvoklī, tad vienreiz viņš mani  pat piespieda smēķēt. Var taču gadīties tā, ka sākumā nekas nav un bērnam viss ir labi, bet vēlāk sāk parādīties dažādas veselības problēmas.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru