Gatavo čigāniete: šādus kartupeļus tu vēl nebūsi ēdis

Tagad uzsildi pannu ar eļļu un liec cepties sīpolu. Ilgi to cept nevajag, pietiek ar pāris minūtēm. Pēc tam pievieno burkānus un vēl pacep 2-3 minūtes. Nepārstāj maisīt.

Kad burkāns nedaudz sāk mainīt krāsu, pievieno kartupeļus. Pacep 5 minūtes, visu laiku maisot. Kad kartupelis ir gatavs, pievieno sagriezto papriku.  Apmaisi un pacep minūti. Tagad ir laiks pievienot garšvielas. Sojas mērci sajauc ar etiķi un pārlej to pāri kartupeļiem, pēc tam pievieno piparus un kārtīgi samaisi.

Kartupeļi ir gandrīz gatavi, uzliec pannai vāku un atstāj uz uguns vēl dažas minūtes. Pēc tam var ņemt no uguns nost un pasniegt uz galda. Pārkaisi ēdienu ar saviem mīļākajiem zaļumiem.

Lūk, šāda interesanta recepte garšīgam kartupeļu ēdienam. To pagatavot var diezgan ātri, izdodas ļoti aromātisks, sulīgs un gards ēdiens, atturēties ir neiespējami. Ļoti laba alternatīva ierastajiem ceptajiem kartupeļiem.

Tev iepatikās šī recepte? Tad ķeries pie pannas un neaizmirsti par šo pastāstīt saviem draugiem!

avots: mirrasteny.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru