Gardi mazsālītie tomāti – ātri un viegli pagatavojami

Pagatavošana:

Ņemiet tomātus, nomazgājiet tos un veiciet tiem sānos nelielus iegriezumus, kuros lieciet iekšā ķiploku daiviņas. Tomātus lieciet burciņās vai katliņā, pāri pārberot sāli, cukuru, garšvielas un zaļumus.

Ūdeni uzvāriet. Noturiet to 1 – 2 minūtes, tad aplejiet ar to tomātus. Pēc tam lejiet klāt etiķi un uzlieciet pa virsu vāciņu. Līdzko maisījums būs pilnībā atdzisis, lieciet to ledusskapī. Pēc 10 – 12 stundām gardie tomātiņi būs gatavi. Šajā marinādē tomātus varat glabāt tik ilgi, cik vēlaties. Problēma ir tāda, ka pēc nedēļas (ja jums vēl būs palicis kāds tomāts) tie vairs nebūs mazsālīti, bet gan labi sālīti. Taču tie garšos tik pat labi!

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru