Gardākais un sātīgākais maltās gaļas ēdiens, ko gatavojam mūsu ģimenē

Ja ledusskapis ir pilns ar visādiem labumiem, ir pavisam viegli izdomāt kaut kādu gardumu, ko pagatavot. Taču, ja laika nav daudz, kā arī ledusskapja saturu tā švakāk, tad šī recepte noteikti jums nāks palīgā.

Mūsu ieteikums ir vienmēr turēt saldētavā kādus 200 – 400 g maltās gaļas, jo šis ēdiens jums noteikti glābs situāciju.

Maltās gaļas ēdiens “Uz ātru roku”

Sastāvdaļas:

  • 200 g liellopu maltās gaļas
  • 500 g kartupeļu
  • 150 g rīsu
  • 1 burkāns
  • 0,5 sīpols
  • 200 ml ūdens
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 50 g cieta siera
  • sāls un citas garšvielas pēc garšas

Lai uzzinātu, kā gardā maltīte pagatavojama, šķiriet nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru