Gandrīz katrā pagalmā ir šī brīnumoga, kas attīrīs jūsu aknas

Padoms Nr. 1: Aknu attīrīšana ar mežrozītēm.

Vēl viens vienkāršs un iedarbīgs tautas veids, kā attīrīt aknas – ar mežrozītēm. Ņemam divas saujas sausas mežrozīšu ogas, liekam termosā un aplejam ar puslitru karsta ūdens. Nostādinām aptuveni 12 stundas, lejam mežrozīšu uzlējumu glāzē, un iemaisām tajā 3 ēdamkarotes ksilīta vai sorbīta.

LASI VĒL: Atbrīvojiet savu ķermeni no toksīniem un slimībām, vienkārši iemērcot kājas šajā šķīdumā uz 20 minūtēm!

Maisījumu dzeram no rīta, tukšā dūšā visu glāzi uzreiz, pēc 20 minūtēm cenšamies izdzert glāzi tīra mežrozīšu uzlējuma. Brokastot drīkst tikai stundu pēc dotā šķidruma lietošanas.
Kurss sastāv no 6 lietošanas reizēm ik pēc divām dienām.

Padoms Nr. 2: ļoti vienkāršs un lēts veids, kā attīrīt aknas. Recepte pārbaudīta uz pacientiem, kuri slimo ar aknu cirozi.

Mūsdienās daudzi žēlojas par aknu problēmām. Ir kāds ļoti vienkāršs un lēts veids, kā tās atjaunot.

Tam  nepieciešams 1 kg zilos sīpolus izlaist caur gaļas maļamo mašīnu, samaisīt ar 850- 900 gramiem pūdercukura, nostādināt 1,5 nedēļu tumšā vietā un izspiest.

LASI VĒL:  Jūs zaudēsiet svaru vakarā un rezultātus sajutīsiet no rīta, zinātnieki apgalvo, ka tas ir brīnumus, un tagad paši sāk to izrakstīt pacientiem!

Lieto no 3 līdz 8 ēdamkarotes dienā atkarībā no saslimstības smaguma pakāpes. Ja stāvoklis ir kritisks, tad var dzert jau trīs dienas pēc pagatavošanas. Recepte pārbaudīta uz slimniekiem, kuri slimo ar aknu cirozi.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru