“Es zinu, ko tu izdarīji”. Students pieķēra draudzeni krāpjam, un sarīkoja asinspirti

Saskaņā ar tiesas dokumentiem, satrakojiet puisis atgriezās un atrada savu draudzeni ieslēgušos vannasistabā. Un, saskaņā ar tiesas ierakstiem, viņš izsita durvis un iesita viņai divas reizes pa galvu. Bet pats puisis apgalvo, ka Sofijai nav pieskāries. Pēc meitenes vārdiem Tonijs pirms tam bija viņai atsūtījis īsziņu ar vārdiem “es zinu, ko tu izdarīji”, un viņa ar draugu skrēja slēpties guļamistabā.

Es pieķēru savu meiteni gultā ar citu puisi, metos viņam virsū un izdzinu no dzīvokļa. Viņa aizskrēja līdzi viņam. Es paliku kā bez prāta.<…> Bet tajā brīdī tur neviena cita, izņemot mani, nebija. Un man nebija nodoma šaut.

Toniju apsūdzēja uzbrukumā, turklāt sākumā – izmantojot šauajmieroci. Bet pēc tam šo apsūdzību atcēla. Puisis pēc kautiņa atrada Stīvena somu un nolēma to izkratīt. Tur atradās pistole, kas nejauši izšāva, bet tuvumā neviena nebija. Rezultātā greizsirdīgajam puisim piesprieda divus termiņus, katru pa 30 dienām, tēvs iemaksāja drošības naudu 15 tūkstošu dolāru vērtībā, lai Tonijs varētu atgriezties Skotijā un saņemt diplomu. Viņa ārsta karjera tagad ir nopietni apdraudēta.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">TAISNIGUMS</cite>

    Taa arii vajag… Nav ko splaut cilveka dvesele un krapt… Par cucibam katrs sanem ko pelnijusi.. Jadoma ar galvu ko dara ne pec tam cietejus telo

Pievienot komentāru