7 lietas, ko vīrieši dara pēc šķiršanās ar meiteni

Šķiršanās – tā ir smaga emocionālā pieredze gan sievietēm, gan arī vīriešiem. Kad cilvēks apzinās, ka viss ir beidzies, viņš pārdzīvo milzīgu stresu un sāpes.

Tā kā sievietes ir īpaši emocionālas radības, viņas tiecas ieslēgties mājās, raudāt no rīta līdz vakaram, lai gan reizēm veic vēl neapdomākas rīcības. Šajā ziņā viņas gandrīz neatšķiras no vīriešiem. Vīrieši neraud, bet arī dara neprātīgas lietas un uzvedas dīvaini pēc šķiršanās. Lūk, kā tieši:

Viņi koncentrējas uz sevi.

Tas notiek ar tiem, kuri pilnībā atdodas mīlestībai. Viņi velta sevi visu mīļotajai sievietēm un attiecībām, pazaudē sevi tajās. Tāpēc šķiršanās maina tādu vīriešu dzīvi uz labo pusi. Tā sniedz viņiem iespēju ieelpot malku svaiga gaisa, paskatīties uz pasauli citādāk un saprast, ka privātā telpa un attīstība ir ārkārtīgi svarīgas lietas. Pēc šķiršanās tādi vīrieši beidzot sāk dzīvot tā, kā vēlas, apmierinot savas vajadzības.

Viņi cilā smagumus.

Tā vietā, lai ietu pie psihologa vai dalītos emocionālajās sāpēs ar draugiem, vīrišķīgi vīrieši dod priekšroku iešanai uz sporta zāli. Tā ir viņu svētvieta, kas palīdz viņiem mazināt stresu, atkopties pēc savas salauztās sirds un paaugstināt viņu pašnovērtējumu. Sporta zāle ļauj viņiem izlādēt emocijas, tajā skaitā arī visnegatīvākās.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru