ELKO Polijas filiāle apliecina potenciālu straujai izaugsmei

Paplašinot biznesa virzienus, pirms gada ELKO Grupa uzsāka darbību Polijas tirgū, piesaistot vietējo pārdošanas komandu IT un patēriņa elektropreču tirdzniecībai. Straujie izaugsmes tempi ļauj ierindot ELKO Polijas filiāli starp TOP 15 lielākajiem vairumtirgotājiem reģionā.

Gada laikā izveidota pārstāvniecība ar sakārtotiem biznesa procesiem un uzticamu pārdošanas komandu, tādējādi nodrošinot stabilus pārdošanas rādītājus un automatizētu preču piegādes kanālu. Salīdzinot ar iepriekšējo pusgadu, 2018.gada pirmajā pusē ELKO Polijas filiāles apgrozījums pieaudzis par 60%.

Birojs atrodas Vroclavā, komandai ir pievienojušies jauni pārdevēji, kā arī drīz filiāle uzsāks darbu jaunās biroja telpās. Vietējā pārstāvniecība ir ļoti būtiska, jo ļauj daudz ātrāk nodrošināt efektīvu komunikāciju un biznesa procesu norisi, kā arī izdevīgus starptautiskus loģistikas maršrutus, lai saņemtu ELKO produktus un pakalpojumus visā Polijas tirgū.

“Poļu tirgus sniedz plašas izaugsmes iespējas, tādēļ viens no būtiskākajiem veiksmīgas darbības faktoriem ir atsaucīga vietējā pārdošanas komanda. Uzskatu, ka ELKO priekšrocības, ko varam piedāvāt tirgū, ir personalizēts un draudzīgs klientu serviss un, protams, pievilcīgas produktu cenas. Gada laikā apmeklējot Poliju un palīdzot uzsākt filiāles darbību, izdevies satikties ar daudziem klientiem. Man ļoti patika cilvēku viesmīlība un atsaucība, kas vieš pārliecību par attīstības potenciālu turpmāk,” stāsta Andrejs Gavrilovs, ELKO Grupa Baltijas tirdzniecības direktors.

ELKO Polijas filiāle specializējas datora komponenšu vairumtirdzniecībā (cietie diski, atmiņas kartes, procesori, RAM), bet aktīvi strādā arī pie citu produktu kategoriju attīstības – sadzīves un biroju elektronika, mobilie telefoni, personālie datori, perifērās ierīces. ELKO Polijas filiāle izplata vairāk nekā 40 ražotāju produktus un puse no ražotājiem pievienojušies pēdējā pusgada laikā.

Sasniegtie rezultāti un augoša klientu bāze ļauj investēt turpmākā attīstībā. Nākamajos gados ELKO plāno būtiski stiprināt pozīcijas Polijas tirgū – notiek aktīvs darbs pie arvien jaunu ražotāju, pārdošanas kanālu un klientu piesaistes, lai nākamajos gados ELKO iekļūtu Polijas vadošo vairumtirgotāju vidū.

Par ELKO

AS ELKO Grupa ir viens no lielākajiem IT produktu un risinājumu izplatītājiem. Pārstāvot 210 IT ražotājus, ELKO piedāvā plašu produktu klāstu un sniedz pakalpojumus vairāk nekā 7 700 mazumtirgotājiem, vietējiem datoru ražotājiem, sistēmu integratoriem un dažādu nozaru uzņēmumiem 31 valstī Eiropā un Centrālajā Āzijā. Grupas apgrozījums 2017. gadā sasniedza 1 593 milj. ASV dolāru.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru