Ekonomisks un vienkāršs veids, kā iztīrīt cepeškrāsni

Cik bieži ir jātīra cepeškrāsns? Lielākajai daļai šis jautājums skanēs savādāk: vai cepeškrāsns vispār ir jātīra

Ir jātīra. Un biežāk, nekā liekas. Ideālā gadījumā pēc katras trekna ēdiena gatavošanas. Bet, ja nekad nevarat atrast laiku tīrīšanai, tā nav problēma. Šis paņēmiens ļaus attīrīt cepeškrāsni no taukiem un piedeguma ātri un gandrīz bez pūlēm.

Cepāt taukainas ribiņas vai sulīgu steiku? Pēc tādām sātīgām vakariņām atpūta ir nepieciešama ne tikai jūsu kuņģim, bet arī cepeškrāsnij. Un vēl kārtīga tīrīšana. Kad nav laika un spēka pusstundu noņemties ar birsti, pastāv variants slinkajiem. Cepeškrāsns sevi iztīrīs praktiski pati. Bet nāksies viņai atdot pāris citronus “saplosīšanai”.

Ņemiet divus citronus (derēs arī citi citrusaugļi, piemēram, apelsīni), sagrieziet katru divās daļās. No pusītēm izspiediet sulu tieši uz plāts, un turpat nolieciet arī citronu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru