Tagad citrona sulai pievienojiet parastu ūdeni, piepildot plāti aptuveni par 1/3. Ielieciet plāti cepeškrāsnī ieslēdziet to uz 120 grādiem un atstājiet citronus ar ūdeni “cepties” aptuveni 30 minūtes.
Pēc 30 minūtēm cepeškrāsni izslēdziet, un ļaujiet tai vēl 10 minūtes pastāvēt. Pēc tam uzmanīgi atveriet durvis (sargiet seju no tvaikiem!), izņemiet plāti un nodrošinieties ar tīru sūkli. Ūdens ar citronu, izgarojot, efektīvi šķidrinās taukus un piedegumus, tākā jums atliks tikai rūpīgi savākt visas tās “šmuces” ar lielu sūkli.
Pēc tam izskalojiet sūkli un vēlreiz izslaukiet cepeškrāsni, lai kārtīgi iztīrītu tauku atliekas. Pēc vajadzības lieko šķidrumu noslaukiet ar papīra dvieli, un izbaudiet tīro rezultātu.