Dzīvnieku fotogrāfijas, kurās tie atrodas mātes vēderā

National Geographic ir nofilmējis daudzas neticamas un izglītojošas filmas par mūsu planētu. Un pavisam nesen parādījās filma par to, kā veidojas dzīvnieki, kad tie atrodas mātes dzemdē.

Ar 3D ultrasonogrāfijas, datorgrafikas un nelielu kameru palīdzību cilvēkiem izdevās uzzināt ko vairāk par jaunas dzīvības sākšanās noslēpumu.

Baltie lāči

Vēl būdami pavisam maziņi, lācēni uzsāk cīņu savā starpā. Kad viņi piedzimst, viņu cīņa kļūst arvien cietsirdīgāka. Baltā lāča bērni vēderā atrodas aptuveni 250 dienas. Fotogrāfijā attēloti lācēni, kuri pasaulē nāks pēc 2,5 mēnešiem. Ir redzams, ka uz viņu ķermeņiem ir apmatojums, un uz ķepām – nagi.

Čūska

Šis čūskulēns aug olā, kuras izmērs ir aptuvnei tāds pāts, kā putna olai. Čūskas embrija veidošanās ir tāda pati, kā ķirzakām.

Delfīns

Šajā fotogrāfijā attēlots jau liels delfīns. Viņam ir jau 6 mēneši. Un vēl 6 mēnešus viņš atradīsies mātes dzemdē. Bet jau tagad viņam ir mazi zobiņi, un aktīvi attīstās aste.

Leopards

Vēl pavisam nedaudz, un šis mazulis sekos savam upurim ar neticamu ātrumu. Bet tagad viņš tikai 2 mēnešus atrodas mātes dzemdē. Viņi piedzims jau pēc mēneša. Sākumā viņš būs vājš, bet vēlāk kļūs par ļoti bīstamu zvēru. Jau tagad attēlā redzams, ka uz kaķa parādījušies mūsu acij tik ierastie plankumi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru