Dzīvais Kens šokā: iztērējis 450 tūkstošus eiro operācijām, bet tagad teju “jūk ārā”

Viss vectēva mantojums, kurš viņam pienācās, padarīja Rodrigo par to, kas viņš ir šodien. Pēdējo 15 gadu laikā viņš ir pārcietis jau 60 operācijas un iztērējis teju pus miljonu eiro, lai pilnībā sevi pārveidotu. Šāda attiekšanās pret savu ķermeni kļuva par iemeslu, kādēļ jau pavisam drīz viņu dienu no dienas piemeklē nemitīgas sāpes.

Viņa mākslīgie porcelāna zobi sāka lūzt, bet pieaudzētie mati – krist ārā. Viņa īstie mati pārstāja augt. Nemitīgu liposakciju jeb tauku atsūkšanas operāciju dēļ viņam attīstījās fibroze (audi sabiezē, šādi izraisot rētas).

Savu neskaitāmo operāciju laikā Rodrigo pāris reizes bija tuvu nāvei. Gēls, kas tika ievadīts viņa roku muskuļos, lai radītu to elastību, uz pāris dienām paralizēja viņa ķermeņa augšdaļas ekstremitātes. Toreiz viņam draudēja kā minimums rokas amputācija. Baktērijas, kas šādā veidā bija iekļuvušas organismā, tik līdz sirdij, kas varēja viņu vienā rāvienā nogalināt. Par laimi, viņam viss gāja secen.

Kādu citu reizi viņš gandrīz nosmaka, jo organisms atraidīja viņa degunā ievietoto implantu. Lai vispār izdzīvotu, Kenam nācās pāris nedēļas pa astoņām stundām dienā gulēt pie sistēmas. Šis stāsts beidzās ar to, ka viņam nācās noņemt daļu deguna.

Rietumu plastiskie ķirurgi jau ir noguruši no uzmācīgā klienta nemitīgajām prasībām, tādēļ bieži vien viņu noraida, sakot, ka tas tomēr neesot prāta darbs. Bet tas vīrieti neaptur, jo ir arī citi ārsti Āzijā.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru