Dusmu uzplūdumā sieviete sāka sist savam bērnam. Tas tika fiksēts novērošanas kamerās (video)

Lai arī cik briesmīgi tas nebūtu, vardarbība pret bērniem ir mūsdienu realitāte – ar to nākas saskarties daudziem bērniem katru dienu un visās pasaules malās. To nedrīkst atstāt tāpat, jo vardarbība rada vardarbību…

Kardi uzņemti attālajā Jamalas-Ņencu autonomajā rajonā, Labitnangi pilsētā.

Ir grūti atrast vārdus, kas spētu komentēt tajā notiekošo. Kadros redzams tas, kā māte izrēķinās ar savu dēlu, jo, pārbaudot bankas konta atlikumu, atklāj, ka tajā nav līdzekļu. Ir informācija, kuru pašlaik vēl pārbauda, ka sieviete esot garīgi slima, un, iespējams, nav sapratusi, ko dara, tādēļ nespēja kontrolēt savu agresiju. Taču brīdī, kad viņa pamanīja kādu garāmgājēju pievēršam viņai uzmanību, tūlīt pat pārtrauca savu nodarbi, diemžēl jau brītiņu vēlāk viņa turpināja.

“1980. gadā dzimusī sieviete veikalā pārbaudīja sava bankas konta atlikumu. Pēc tā pārbaudes viņa sāka smagi sist savu bērnu. Ir zināms, ka šī ģimene, kurā atrodas mazais bērns, atrodas pilsētas komisijas uzskaitē, saistībā ar nepilngadīgo bērnu aizsardzības likumu, tādēļ ar viņu tiek veikti profilaktiski mēri. Pašlaik notiek izmeklēšana, kuras rezultātā tiks pieņemti attiecīgie mēri,” tā mums ziņoja apgabala izmeklēšanas daļas vecākais palīgs Jeļena Demjānova.

Dati liecina, ka tas viss atgadījies pagājušā gada novembrī, taču gan iekštelpu, gan ārā esošo novērošanas kameru ieraksts internetā nonācis tikai tagad.

Šķir nākošo lapu un noskaties šokējošo video…

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru