Draudzene visu laku pieļāva šo kļūdu… Tagad nākas ārstēt galvas ādas sēnīti!

2

Sausi un lūztoši mati

Slapji mati daudz ātrāk saveļas un tajos var rasties mikroplaisas vai mikrotraumas. Gala rezultātā mati kļūst trauslāki un biežāk lūzt. Protams, vēl no rītiem nāksies diezgan traki piepūlēties, lai izķemmētu savēlušos matus.

3

Blaugznas

Ja jūsu galvas ādai ir tieksme uz blaugznām, tad došanās gulēt ar slapjiem matiem tikai pasliktinās situāciju. Turklāt var rasties arī ļoti nepatīkams kairinājums un nieze.

LASI VĒL: Iegādājoties matu krāsas daudzas nepievērš uzmanību šiem skaitļiem, bet veltīgi

4

Matus nebūs iespējams ieveidot

Ja kaut reizi mūžā esat gulējuši pa nakti ar slapjiem matiem, tad jūs noteikti zināt, ka no rīta uz galvas jūs sagaidīs vistīrākās šausmas. Lai arī kādus līdzekļus jūs neizmantotu un lai arī kādas pūles neieguldītu – mati tik un tā nebūs pakļaujami ieveidošanai. Vienīgais variants ir vēlreiz izmazgāt galvu, taču šāda rīcība ir ne visai veselīga jūsu matiem.

5

Nekādā gadījumā neesiet pārāk slinki izžāvēt matus pirms gulētiešanas. Ja fēnu izmantosiet pareizi, tad ar to nav iespējams matiem nodarīt pārāk lielu kaitējumu. Taču gadījumā, ja tomēr kategoriski atsakāties fēnu lietot, matus mazgājiet daudz ātrāk, lai tie paspēj pirms došanās gulēt vēl izžūt.

Jūsu matu skaistums ir atkarīgs no jūsu ieguldītajām pūlēm. Noteikti dalieties ar šo noderīgo informāciju arī ar saviem draugiem!

Arī interesanti: Matu laminēšana mājās – lai tie izskatītos koptāki, spīdīgāki, elastīgāki! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru