Draudzene visu laku pieļāva šo kļūdu… Tagad nākas ārstēt galvas ādas sēnīti!

1

Vakarā atnākat mājās no darba, izdarāt nepieciešamos mājas darbus un dodieties dušā. Tajā brīdī domas virzās tikai uz to, kā kārtīgi izgulēties. Tieši tādēļ jums noteikti ir gadījies, ka gulēt dodaties ar slapjiem matiem.

Šī ir viena no vissmagākajām kļūdām. Mūsu redakcija jums pastāstīs, kādēļ lielākā daļa trihologu nekādā gadījumā neiesaka doties gulēt ar slapjiem matiem.

Slapja galva

Ātrā miega laikā ķermeņa temperatūra paaugstinās. Ķermenis pa to laiku uzsilst, bet galvai ir pilnīgi pretējs efekts – slapjo matu dēļ tā atdziest, kā rezultātā rodas galvassāpes. Īpaši spēcīgas galvassāpes būs tiem, kas gulēt dodas arī ar dvieli uz galvas. Ja mājās nav pārāk silti, vai arī aizmiegat pie atvērta loga, ir ļoti liela iespējamība, ka noteikti saaukstēsieties.

LASI VĒL: Vienmēr izvairieties no pieskārieniem jūsu matiem! Esiet piesardzīgi!

Infekcijas

Nevienam nav noslēpums, ka uz spilveniem sakrājas visdažādākie netīrumi un baktērijas, jo tajos uzsūcas sviedri, atmirušās ādas šūnas un daudz kas cits.

Mitri mati padara mitru arī spilvenu, radot lielisku apstākļus baktēriju un dažādu infekciju attīstībai. Pēcāk šādā gadījumā var rasties alerģija vai arī dažādi izsitumi uz ādas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru