Divu bērnu māte kautrējās par savu ķermeni 40 gados, bet vien 2 piedāvājumi izmainīja viņas dzīvi

“Šodien man sākas pilnīgi jauna dzīve. Lielāko daļu dzīves es ienīdu savu ķermeni. Nicināju to. Necienīju. Atgrūdu. Es tik ļoti vēlējos, lai tas būtu citāds: mazāks, slaidāks.. mazāk “taukains”. Es vainoju to visās savās problēmās. Es neticami kaunējos no sava celulīta, rievām uz vēdera, it kā tās noteiktu manu personību.

Bet nesen es izlasīju pāris rindiņas, kurās runa bija par to, cik svarīgi ir būt savu bērnu fotogrāfijās, jo, kad jūsu vairs nebūs, fotogrāfijas būs vienīgais, kas pēc jums paliks. Tā apzināšanās mani vienkārši satrieca. Es izvairījos no visām kamerām, jo neierdzēju to, kā izskatījos bildēs. Bet vairāk tas neatkārtosies! Es esmu nogurusi ienīst savu ķermeni. Tas man ir kalpojis 41 gadu. Un es beidzot esmu iemācījusies to mīlēt, neatkarīgi no visām rievām uz vēdera, celulīta vai krunkām”.

LASI VĒL: Ko jāēd pēc sešiem, lai novājētu? Ēdot pareizi, aizmirsti par lieko svaru!

ae41a6d38b78679b4675941ff0c0c92d

Šis ziņojums iedvesmoja tūkstošiem sieviešu pārtraukt kaunēties par to, ko viņām devusi daba. Un nesen amerikāņu aktrise Lina Daneam aizliedza modes žurnāla “Glamour” izdevējiem, kura vākam viņa pozēja, retušēt viņas celulītu. Modes industrija to uzskata par revolūciju, bet Lina to uzskata vienkārši par normālu lietu.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru