Divkārša svētība! Nika Vuičiča sieva dzemdēja mīļotajam meitiņas

Niks Vuičiča ne vienmēr bija tik ļoti pārliecināts par sevi, kāds viņš ir tagad. Kad viņam bija 10 gadi, viņš vēlējās noslīcināties. Viņš pat palūdza mammu, lai viņa aiznes viņu uz vannu, jo viņš gribot peldēties. Taču vienā brīdī viņš aizdomājās, cik ļoti bērēs raudās viņa vecāki, jo viss, ko viņš viņu acīs saskatīja, – tā bija bezizmēra mīlestība.

Kādu reizi viņam mamma izlasīja kādu stāstu, kurā bija runa par smagi slimu vīrieti, kurš iedvesmoja visus ar savu stāstu un piemēru. Kopš tā laika Niks nolēma, ka negrasās sevi vairs žēlot. Viņš nolēma izmācīties, sākt strādāt, satikt savu mūža mīlestību – viņš nolēma, ka varēs izdarīt to visu!

Tieši tādēļ Niks nolēma darīt visu pats, turklāt ar laiku viņam tas viss izdevās aizvien labāk un labāk. 19 gadu vecumā, kad Niks studēja Grifitas Universitātē Austrālijā, viņam piedāvāja uzstāties ar runu.

Šķiet, ka tādu rezultātu nebija gaidījis neviens. Meitenes raudāja, bet viena no viņām pat uzskrēja uz skatuves, lai viņu apskautu. Šī meitene sadzirdēja tieši tos vārdus, kuri viņai tajā brīdī visvairāk bija nepieciešami. Un tad Niks nolēma, ka viņam nepieciešams dalīties ar savām domām, ka viņam nepieciešams motivēt citus cilvēkus.

Pašlaik Nikam jau ir 35 gadi un viņš ir sasniedzis daudz vairāk nekā lielākā daļa viņa gadu gājuma cilvēki. Viņš ir vīrietis, kuru pazīst teju katrā pasaules malā, viņam ir mīļākās nodarbes un arī laimīga ģimene.

2012. gadā Niks apprecēja vienu no skaistākajām sievietēm – Kaniju Miahoru. Jau gadu vēlāk viņiem piedzima pavisam vesels dēls vārdā Kjošī Džeimss. Jau 2015. gadā pārim atkal piedzima dēls – Dejans Levī. Taču Niks vienmēr sapņoja par lielu ģimeni, tādēļ ar diviem bērniņiem vien pārim nebija gana.

2017. gada 20. decembrī viņu ģimenē ienāca meitenītes – dvīnītes. Meitenītes nosauca par Olīviju un Ellī. Internetā jau ir pieejamas pirmās mazulīšu bildes.

Ar savu piemēru lieliskais orators pierāda, ka grūtības var pārvarēt, bet mums katram nepieciešams pieņemt sevi tādu, kādi esam.

Novēlēsim visiem jaunās ģimenes biedriem veselību!

Bravo, Nik!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru