Desmit visnāvējošākie ieradumi, kuri nopietni kaitē nierēm

Nieres ir viens no dzīvībai svarīgākajiem orgāniem organismā, un tās ir daudz svarīgākas, nekā cilvēki tās raduši uzskatīt.

Tās pilda dzīvībai svarīgas funkcijas, piemēram, asins filtrācija, toksīnu izvade, minerālu uzsūkšana, urīna ražošana, hormonu ražošana un skābju neitralizēšana.

10 ieradumi, kas grauj nieru veselību:

Nedzeriet pietiekošu daudzumu ūdens
Kā tika minēts iepriekš, asins filtrēšana un toksisko vielu izvade no organsima ir tikai daļas no nieru augšējās daļas funkcijām. Ja jūs esat hroniski dehidrēti, tad atliekas un toksiskās vielas var uzkrāties un kaitēt nierēm.

Pārāk daudz sāls jūsu ēdienkartē
Pārlieku liela sāls daudzuma lietošana ikdienā izraisa asinsspiediena palielināšanos, kas nierēm izraisa lielu stresu. Vispārējās rekomendācijas ir lietot ne vairāk par 5 gramiem sāls dienā.

Urīnizvades atlikšana
Pretošanās urīnizvadei sniedz nierēm lielu spiedienu un rezultātā noved pie nieru mazspējas, nierakmeņiem un nieru slimībām.

Cukura lietošana
Pārlieka cukura daudzuma lietošana var spēlēt izšķirīgu lomu jūsu nieru veselībā. Ir ticis zinātniski pierādīts, ka to cilvēku urīna sastāvā, kuri lieto divus vai vairākus saldos dzērienus katru dienu, ir lielāks olbaltumu daudzums, kas ir pirmā pazīme sliktai nieru darbībai.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru