Desmit apakšveļas nēsāšanas kļūdas! Uzzini kā neiekļūt muļķīgā situācijā

Sveiciens no pagātnes!

Pirms pāris gadiem modē bija vilkt spilgtas krāsas apakšveļu zem caurspīdīga apģērba. Tagad gan tā neiesakām vairs darīt. Protams, visideālāk būtu tad, ja Jūs nenēsātu caurspīdīgu apģērbu. Ja ārkārtīgi gribas uzvilt kaut ko caurspīdīgu, tad labāk apakšā vilkt ādas krāsas veļu.

2

Īpaša uzmanība jāvērš caurspīdīgiem apģērbiem

Ja jau tik tiešām ļoti vēlaties uzvilkt savu iemīļoto, daļēji caurspīdīgo blūzīti, izvēlieties krūšturi, kam ir pagarināta augšējā daļa. Turklāt, labākā gadījumā, tam vajadzētu būt bez lencītēm.

Mājas nav izņēmums

Daudzas sievietes uzskata, ka mājās krūšturis jāvelk nost, lai ļautu krūtīm mazliet “atpūsties”. Diemžēl šādu “ekstru” var atļauties tikai mazo krūšu īpašnieces. Ja Jums ir lielas krūtis, tad mājām varat izvēlēties grūtnieču krūšturus vai sieviešu krūšturus, kas zīda bērniņus. Šī modeļa krūšturi ir ļoti maigi un ērti.

Izmērs ir pats svarīgākais!

Ļoti daudzas sievietes grēko un iegādājas nepiemērota izmēra krūšturus. “Notievēšu”, “pieņemšos atkal svarā”, “gan jau ielīdīšu”… Tādēļ parasti iegādājas krūšturus, kas ir par izmēru (reizēm pat vairākiem) lielāki vai mazāki. Nākošreiz, kad dosieties iegādāties krūšturi, pievērsiet uzmanību ne tikai bļodiņas izmēram, bet arī apkārtmēram un lencītēm. Lūk, attēlā varat aplūkot nepiemērota krūštura izvēli.

3

Mazāk sintētikas

Tagad mazliet parunāsim par apakšbiksēm. Atcerieties, ka kvalitatīvai un labai apakšveļai jāsastāv no 80% kokvilnas, un tikai 20% elastāna (lai veļa pēc iespējas ilgāk saglabātu savu formu). Sintētisku apakšveļu rezervējiet īpašiem gadījumiem.

4

Veļas “mūža ilgums”

Ja dodat priekšroku 100% dabīgai apakšveļai, noteikti esat pamanījusi, ka tā ļoti ātri nonēsājas. Iesakām izvēlēties kokvilnas apakšveļu, kuras sastāvā ir 15 – 20% elastāna, jo tādā veidā apakšveļas “mūža ilgums” būs daudz garāks.

LASI VĒL: Dizaineri izlaiduši džinsus, kurus jānēsā bez veļas. Un tie maksā 600 dolārus!

Atsakieties no stringiem!

Jaunas dāmas stringus nēsā teju katru dienu, nemaz nenojaušot kaitējumu, ko tās var radīt veselībai. Pirmkārt, stringus visbiežāk ražo no sintētiskiem materiāliem, kuri nav spējīgi uzsūkt sviedrus un neļauj ādai elpot, radot lielisku vidi baktēriju attīstībai. Otrkārt, tievā auduma strēlīte var izraisīt virkni nepatīkamu saslimšanu. Iesakām uz kādu laiku atteikties no stringiem vai pat pilnībā tos aizvietot ar parasto apakšveļu.

5

Šo atstājiet pagātnē!

Masīvas apakšveļas šuves vietas, kuras redzamas spiežamies cauri apģērbam, ir vēsture. Agrāk gluži vienkārši neražoja tik daudz dažāda veida apakšveļu, tādēļ bija pieejamas tikai tādas biksītes. Šobrīd sievietēm tiek sniegts visplašākais apakšveļas piedāvājums. Galvenais – izvēlēties ar saprātu!

Dalieties arī ar citām dāmām!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru