Cilvēks ar kuru jūs noteikti izšķirsieties, ja apprecēsieties vadoties pēc Zodiaka zīmes

Lielākā daļa no mums nevar paredzēt nākotni, bet pastāv citi veidi, kā to paredzēt, ņemot vērā zvaigžņu ieteikumus. Astroloģija neaicina pieņemt nopietnus lēmumus balstoties uz to padomiem, bet palīdz izsvērt visus variantus un paskatīties uz lietām no cita skatu punkta. Lūk, ko zvaigznes saka par cilvēku, ar kuru jūs apprecēsieties (un izšķirsieties) , saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi.

Auns (21. marts — 19. aprīlis) apprecēsies un izšķirsies ar Vēzi

Seksuālā tieksme starp viņiem būs tūlītēja un neapšaubāma, un var ietekmēt visātrāko laulību pieteikumu Dzimtsarakstu nodaļā. Bet pēc tam, kad sākotnējā pievilcība pagaisīs, Auns un Vēzis pamanīs, ka viņiem nav nekā kopējā. Vai arī vēl sliktāk, ka viņi patiesībā ir seksuāli nesaderīgi. Pēc ilgiem strīdiem un cīņām, viņi izšķirsies.

LASI VĒL: Pilnmēness un citi astronomiskie notikumi, kas mūs sagaida 2020.gadā. Gatavojies tiem jau laikus!

Vērsis (20. aprīlis — 20. maijs) apprecēsies un izšķirsies ar Strēlnieku

Sākumā Vērsis izliksies, gan sevis, gan sava partnera labā, ka viņš ir vēss attiecībā pret Strēlnieku un ir noskaņots mīlēt brīvību, bet tā ir liela Vērša kļūda. Kad Vērsis centīsies turēt Strēlnieku īsā pavadā, spēle būs beigusies. Strēlnieks ir dzimis mežonīgs un nevaldāms piedzīvojumu mīlētājs, bet Vērsim patīk mājas ērtības un greznība. Kad Strēlnieks dosies pasaulē pēc jaunām emocijām, Vērsis iesniegs šķiršanos.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru