Cilvēks ar kuru jūs noteikti izšķirsieties, ja apprecēsieties vadoties pēc Zodiaka zīmes

Dvīņi (21. maijs — 20. jūnijs) apprecēsies un izšķirsies ar Zivīm

Zivis ir pārāk emocionālas priekš Dvīņiem, kuri lietas neņem pārāk tuvi pie sirds. Dvīņus piesaista Zivju radošā daba, bet viņi ir pieraduši dzīvot šim brīdim, kas izraisīs neuzticības  un aizdomu jūtas Zivīs. Viņu savienība jau no paša sākuma būs nenoturīga un ar laiku izjuks pavisam.

Vēzis (21. jūnijs – 22. jūlijs) apprecēsies un izšķirsies ar Mežāzi

Kad Vēzis satiksies ar Mežāzi, abi sākumā izbaudīs abpusēju seksuālu ķīmiju. Bet ar laiku Vēzi sāks kaitināt Mežāža praktiskums un taupība, un laulības vairāk neliksies esam laba doma.

LASI VĒL: Zodiaka zīmes, kurām 2020. gads būs liktenīgs

Lauva (23. jūlijs — 22. augusts) apprecēsies un izšķirsies ar Jaunavu

Sākumā Jaunava būs Lauvas fanāts, par viņa briesmīgo, drosmīgo personību, tāpēc apprecēsies ar viņu, neizpētot viņu līdz galam. Lauvai patīk dzīvot ar plašu vērienu, bet Jaunava nevar to saprast. Lauva ir galvenais komandieris itin visā, bet Jaunava nevar atturēties no komentāriem, kas viņam ir jādara. Šķiršanās ir neizbēgama, tikko Jaunava sāks Lauvu kritizēt un sniegt rekomendācijas par to, kā viņš var sevi pilnveidot.

Jaunava (23. augusts — 22. septembris) apprecēs un izšķirsies ar Aunu

Jaunava ir kā apmāta ar Aunu par viņa drosmi un brīvo garu, un var ātri iemīlēties. Problēma ir tāda, ka Auns ir pārāk avantūrisks priekš Jaunavas. Jaunava labāk sadzīvo ar uzticamiem un drošiem cilvēkiem. Auns rīkojas, bet Jaunava analizē un galu galā pāris sapratīs, ka starp viņiem viss ir beidzies.

Svari (23. septembris – 22. oktobris) apprecēs un izšķirsies ar Mežāzi

Mežāži sajutīs fizisku aizraušanos ar Svariem, bet Svari, savukārt, apbrīnos Mežāzi par viņa spēju nopelnīt naudu. Sākumā attiecības būs līdzsvarā, kad viņi apprecēsies, bet Svaru slinkums kaitinās Mežāzi. Svariem patīk ballītes un dažādi pasākumi, ko Mežāzis neatbalsta. Šīs divas zīmes ir pārāk nesaderīgas laulībām vienam ar otru.

Skorpions (23. oktobris — 21. novembris) apprecēsies un izšķirsies ar Strēlnieku

Kad Skorpions un Strēlnieks saies kopā, viņi gandrīz uzreiz sapratīs, ka nekas nesanāks. Diemžēl viņi apprecēsies, pirms atvērs acis viens otram. Skorpionam patīk mājas un pavards, bet Strēlnieks nevar vien sagaidīt, lai  “izspurgtu no ligzdas”. Turklāt Skorpions ir pārāk prasīgs un piesaistošs Strēlniekam.

Strēlnieks (22. novembris — 21. decembris) apprecēsies un izšķirsies ar Vēzi

Strēlnieka un Vēža attiecībās ir daudz satraukuma, intīma, apmāna, vilšanās un kontroles. Šis sakars ir ļauns un  pārejošs. Strēlnieks un Vēzis centīsies kontrolēt viens otru, un abi, tāpat kā viņu laulība, cietīs neveiksmi.

Mežāzis (22. decembris — 19. janvāris) apprecēsies un izšķirsies ar Zivīm

Sākumā no šīm zīmēm sanāks lielisks pāris: kārtīgais, praktiskais Mežāzis un sapņainās, radošās, jūtīgās Zivis. Viņas jutīsies kā mīlestības romānā, kurā varoņu īpašības viena otru papildina, un kādu laiku būs laimīgas. Tomēr pienāks diena, kad viņu atšķirības būs pārāk lielas, un viņi izšķirsies, pārsteidzot visus, kuri uzskatīja viņus par ideālu pāri.

LASI VĒL: Šīs Zodiaka zīmes 2020. gadā atklās sevī pārdabiskas spējas! Uzzini, kura zīme būs topošās Vangas

Ūdensvīrs (20. janvāris — 18. februāris) apprecēsies un izšķirsies ar Lauvu

No malas liksies, ka viņu savienība ir stipra – abām zīmēm patīk atrasties cilvēkos un abas ir harizmātiskas. Viņas izbaudīs viņu apbrīnošanu kā spēcīgu un piemērotu pāri, bet patiesībā viņi ir ļoti atšķirīgi. Lauva alkst pēc uzmanības un darīs visu, lai to iegūtu. Tajā pašā laikā Ūdensvīrs neizjūt vajadzību pievērst cilvēku uzmanību. Ūdensvīrs dzīvo savu dzīvi, darot kaut ko citu labā un pieņemot intelektuālus izaicinājumus, bet Lauvu aizrauj virspusīgas lietas. Lauva ar atvieglojumu nopūtīsies, kad izšķirsies ar Ūdensvīru.

Zivis (19. februāris — 20. marts) apprecēsies un izšķirsies ar Aunu

Zivis un Auns, liekas palaida garām ausīm to faktu, ka var kādu apbrīnot un nodarboties ar seksu ar viņu, bet nav obligāti viņš jāprec. Abas zīmes ir pievilcīgas un iedvesmo cilvēkus, bet viņi nav piemēroti viens otram. Zivju sirds ir maiga un labsirdīga, bet Auns var būt pārāk rupjš, viņam patīk cietsirdīgi runāt, nepievēršot uzmanību cita cilvēka jūtām.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru