Cilvēkiem pēc 40 gadu vecuma ir jāstrādā 3 dienas nedēļā

Testa autors, profesors Kolins Makenzijs teica, ka tas sastāv no dažādiem elementiem, kas parāda dalībnieku spēju lasīt vārdus skaļus, salīdzināt burtus un ciparus ātruma testos un skaitīt.

Noteikts intelktuālās stimulācijas līmenis padzīvojušā vecumā ir labs, piemēram, mīklu un krustvārdu mīklu risināšana, bet pārlieku lielai stimulācijai ir pretējs efekts.

Profesors Makenzijs ir teicis, ka daudzas valstis apspriež pensijas vecuma paaugstināšanu, kas liek cilvēkiem strādāt ilgāk. Viņš saka, ka ir svarīgi samazināt strādājošo darba dienu skaitu nedēļā līdz trim dienām.

Viņš apgalvo, ka pastāv smalka robeža starp smadzeņu aktivitātes uzturēšanu un tās pārāk lielu noslodzi, kas izraisa stresu un kam ir citas negatīvas sekas. Makenzijs uzskata, ka labākais risinājums cilvēkiem pēc 40 gadu vecuma ir nepilnas slodzes darbs. Tādējādi smadzenes tiks pietiekoši stimulētas, bet nebūs pārāk noslogotas.

Makenzijs piedāvā cilvēkiem, kuri ir vecāki par 40 gadiem, atrast līdzsvaru savā dzīvē, nevis pārlieku sevi noslogot. Viņš uzskata, ka tam var būt izšķiroša ietekme uz vispārējo cilvēka veselības stāvokli.

Atcerieties, ka nauda ir svarīga, bet tā nav svarīgākā lieta dzīvē. Neviens negrib atskatīties uz savu dzīvi, lai atcerētos, ka viss laiks ir ticis pavadīts darbā. Pastāv daudz svarīgākas lietas, piemēram, laika pavadīšana ar draugiem un ģimeni. Neattiecieties pret darbu pārāk nopietni, un atrodiet laiku, lai veidotu pārsteidzošas atmiņas.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru