Četri sīkumi, kas lēnām iznīcina jūsu attiecības

Reizēm tualetes poda vāks ir tikai tualetes poda vāks. Taču reizēm šis plastmasas gabals ir 100% pierādījums tam, ka jūsu vīrietis jūs vispār nemīl un neciena, kļūstot par iemeslu, kādēļ izmetat viņu ārā no mājas vai vismaz izmetinājāt citā dzīvoklī.

Vismaz tā mums šķiet…

Žurnāla “Psychology Today” rakstā tiek teikts, ka šādi nelieli sīkumi var izveidot vienu lielu spēku, kas jūsu smadzenēs jau izveido pavisam citu nozīmi, izmantojot tos kā ieroci, lai pierādītu cilvēka nepilnības vai viņa morālās neesamības normas. Tā tam nevajadzētu būt.

Psihologi apgalvo, ka svarīgs ir tas, kā reaģējat un kā uztverat otra cilvēka darbības, kādu nozīmi un kādas domas jūs šajās darbībās ieguldāt. Vienkārši aizdomājieties – vai tad jūsu partneris speciāli vienmēr nenolaiž tualetes podam vāku? Jūs nevarētu mazāk uzmanības pievērst tām izdzertajām piena pakām, kuras viņš liek atpakaļ ledusskapī, nevis izmet ārā?

Papētīsim pāris tipiskos gājienus, kuri tik ļoti kaitina sievietes, kā arī – kā ar tiem tikt galā.

Nekārtība

Nekārtību var ļoti ātri un viegli uztvert par necieņu, īpaši tad, ja pa zemi mētājas dvieļi, bet ziepes ir vienkārši no vienas vietas ietītas ziepēs. Taču patiesība ir tāda, ka attiecībās viens vienmēr būs nevīžīgāks par otru. Vienmēr par to atcerieties!

Tā vietā, lai nemitīgi norādītu uz nekārtību, kādu aiz sevis atstāj cilvēks, padomājiet par to, ko labu viņš vai viņa mājās dara. Mainiet savu perspektīvu – tas palīdzēs mainīt attiecību dinamiku.

Šķietami apzinātie ieradumi

Vai tad jūs speciāli gremojat tā, kā jūs visu laiku gremojat? Vai tad jūs speciāli smejieties par to, kas jums patiešām liekas smieklīgs? Dziedat tā, ka kaimiņu suns jau pakāries? Visticamāk, ka nē. Un zināt ko? Varbūt tieši tādēļ jūsu dzīvesbiedrs nespeciāli cenšas jūs sakaitināt.

Varbūt jūsu dzīvesbiedrs nezina, ka krāc tā, ka jums viņu gribas pa nakti noindēt. Varbūt, ka viņš grauž nagus ne jau tādēļ, ka grib jums ieriebt. Varbūt beidzot ir pienācis laiks neņemt visu tik tuvu sirdij. Pēc tam padomājiet, vai varat ar šo visu tomēr sadzīvot. Ja tomēr nevarat, tad tā arī pasakiet, ka partnera čāpstināšana traucē jums koncentrēties.

Flirtēšana

Nav nekā slikta tajā, ka viņš mazliet paflirtē ar pretējā dzimuma pārstāvēm – galu galā tas mums ir ierakstīts dabā. Ja gadījumā partnera flirtēšanas manieres pāriet pāri robežām, ieklausieties savās izjūtās. Iespējams, ka viņam nepieciešams vairāk kvalitatīvi pavadīta laika ar jums kopā. Patiesi novērtējiet savas lomu tajā visā.

Kritika

Komunicēšana attiecībās ir ļoti laba, taču, ja visas sarunas noved pie tā, ka cilvēks jūs kritizē vai nemitīgi žēlojas par kaut ko, tam ir jāpieliek punkts. Ir iespējams pāriet uz daudz rotaļīgāku toni, pataisīt visu par tādu kā joku. Padariet sarunu daudz konstruktīvāku vai labsirdīgāku. Labāk mazāk runājiet, bet vairāk klausieties viens otrā.

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Juris</cite>

    Neesi nelga, uzlabo savu laulības dzīvi, pirms to ar tavu draudzeni un sievu izdarījis kāds cits!
    Pagarini savu dzimumlocekli un pastiprini erekciju tikai 5 dienu lietošanas rezultātā: http://bit.ly/2rlVopq

Pievienot komentāru