Buzova pieņēma šova „Buzovai par vīru” uzvarētāja piedāvājumu – foto

Vakar iznāca šova ”Buzovai par vīru” fināla sērija. Tas, ka projektā palika tikai viens dalībnieks Deniss Ļebedevs, tapa zināms jau iepriekšējā sērijā, kad Olga atvadījās no diviem citiem finālistiem. Pēdējo nedēļu šovā Buzova un Ļebedevs pavadīja bezgalīgās satikšanās.

Beigās Deniss atzinās Olgai mīlas jūtās, kaut arī tikai pēdējās dienās viņa uzzināja par vīrieša iepriekšējām divām laulībām. Gatavojoties pēdējai ceremonijai, dziedātāja uzvilka sniegbaltu kleitu un Ļebedevs – smokingu. Viņa pieņēma no pielūdzēja gredzenu, kuru viņš uzvilka Olgai uz labās rokas zeltneša, piebilstot, ka tas gan viņai neuzliek nekādus pienākumus.

Buzova atzinās, ka ir laimīga, un no tā viņai pat ir bail. Notika pirmais skūpsts. Viņi gan viens otram apsolīja, ka tas ir tikai viņu kopīgā stāsta sākums.

Savā Instagrama lapā Oļa pateicās kanālam TNT un ievietoja tēmturi #nocomments.

Kaut gan tieši vakar kļuva zināms par Ļebedeva saraksti, kura atmasko viņu mēģinājumos iedzīvoties uz Buzovas vārda rēķina. Pēc StarHit ziņām, Deniss guva peļņu uz Olgas Buzovas popularitātes rēķina, krāpa viņu un uzturēja sakarus ar senāku mīļāko. Turklāt vīrietis pārmērīgi lietoja alkoholu un aizliegtus preparātus. Pati dziedātāja pagaidām nekādi to nekomentē.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru