Bumeranga princips katrai Zodiaka zīmei. Kā katrai zīmei nākas maksāt par saviem grēciņiem

 

shutterstock_1485871456550-720x0

Katrai Zodiaka zīmei ir savi plusi un mīnusi, tādēļ arī katram no tās pārstāvjiem ir arī savi grēki. Tieši tādēļ dzīvē bieži vien nākas par to samaksāt. Šo visu mierīgi var nosaukt arī par bumeranga efektu – kad cilvēks saņem pēc nopelniem, un bieži vien pat daudz nežēlīgāk.

Tad nu lūk, kādus grēkus pieļauj katra Zodiaka zīme un kā par tām nākas samaksāt!

Auns

Šīs zīmes pārstāvjiem ļoti bieži jāaizdomājās par to, ko viņi saka, jo tieši sacītais vārds var pie viņiem atgriezties atpakaļ kā bumerangs. Problēma ir tajā, ka Auni no sākuma runā un tikai pēc tam dara. Viņi domā, ka cilvēkiem droši visu var teikt sejā, nemaz neapzinoties, kādu ļaunumu tas var nodarīt.

Vērsis

Šie cilvēki ir pārāk augstprātīgi un patmīlīgi, taču ar šādām rakstura iezīmēm viņiem parasti nākas samaksāt ar ļoti neveiksmīgiem romāniem. Vērši domā, ka viņi ir ideāli partneri, tādēļ pie savām attiecībām vispār nestrādā. Rezultāts, protams, ir neveiksmīgs.

LASI VĒL: Pilnmēness un citi astronomiskie notikumi, kas mūs sagaida 2020.gadā. Gatavojies tiem jau laikus!

Dvīņi

Pie viņiem bumerangs atgriežas vientulības veidā. Problēma ir tajā, ka šīs zīmes pārstāvji neciena tuvinieku izrādītās rūpes un mīlestību. Tieši tādēļ Dvīņi bieži vien paliek par vientuļniekiem bez draugiem.

Vēzis

Viņi dievina manipulēt un kontrolēt citus. Zvaigznes nav muļķes, tādēļ Vēžu dzīvē ienes viņiem tik ļoti nepatīkamo haosu.

Lauva

Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti lieli egoisti, tādēļ viņus ielenc tieši tādi paši cilvēki. Lauvas rūpējas tikai par sevi un to, cik laba ir viņu apkārtējā vide, tādēļ šīs zīmes pārstāvjiem dzīve sniedz tik pat nepatiesus draugus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru