Bumeranga princips katrai Zodiaka zīmei. Kā katrai zīmei nākas maksāt par saviem grēciņiem

Jaunava

Tā kā šīs zīmes pārstāvji to vien dara, kā izplāno savā galvā vissliktākos scenārijus un visu ikdienas dzīvi padara par vienu lielu nelaimi, zvaigznes viņiem tādus apstākļus arī nodrošina. Problēma ir tajā, ka nedrīkst nemitīgi koncentrēties tikai uz negatīvo. Tieši no šādām domām dzīvē rodas viss negatīvais.

Svari

Tā kā šīs zīmes pārstāvji ļoti reti seko līdzi savam dzīvesveidam (nevajadzīgi tēriņi, nepilnvērtīgs uzturs, nerūpēšanās par savu veselību), zvaigznes Svariem pretī sniedz grūtības ikdienas dzīvē.

Skorpions

Skorpioni problēmas iegūst par visām savām intrigām, manipulācijām un vienaldzīgu attieksmi pret tiem cilvēkiem, kuriem viņi ir dārgi. Zvaigznes ir izdarījušas tā, ka šīs zīmes pārstāvji neprot izprast cilvēkus.

Strēlnieks

Šīs zīmes pārstāvji ir pārāk pašpārliecināti un iedomīgi. Viņi nekam nepievērš uzmanību, kad cīnās par savu uzvaru. Ar to Visums Strēlniekiem vienmēr nodrošina kaut kādus ikdienas šķēršļus.

Mežāzis

Tā kā Mežāži ir pārlieku nopietni, tad dzīve viņus mēdz izjokot un nostādīt klauna lomā. Reizēm tā pat ir nepieciešams!

LASI VĒL: Zodiaka zīmes, kurām 2020. gads būs liktenīgs

Ūdensvīrs

Šīs zīmes pārstāvji bieži mēdz uzspiest savu viedokli citiem un tad, ja viņiem nepiekrīt, ļoti asi reaģē. Taču dzīve to neatstāj tāpat, jo ikdienā viņus sagaida kašķi ģimenē un draugu nodevība.

Zivis

Zivis pašas sevi mēdz sodīt, jo nemitīgi dzīvo iedomu un ilūziju pasaulē, negribot pieņemt sūro patiesību. Daudzi nemaz neņem Zivis par nopietnu, kad tās sāk izklāstīt savas fantāzijas.

Vienmēr sekojiet līdzi tam, kā jūs izturaties pret sevi un arī apkārtējiem. Izrādās, ka tieši tādēļ jūs visbiežāk saņemat atgriezenisko saiti no Visuma!

Noteikti dalieties arī ar citiem lasītājiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru