Bruņinieks vai smukulītis? Austrumu horoskopa vīriešu tipi

Agri vai vēlu sieviete sāk meklēt dzīvesbiedru. Kā tad atrast to vīrieti, ar kuru kopā var izveidot laimīgu un stipru laulību?

Ja skatam jautājumu par mīlestības un laulības saderību, tad, pēc austrumu horoskopa izšķir 4 stiprā dzimuma tipus. Lūk kādas rakstura īpašības piemīt katram no tiem.

Valdnieki ( Tīģeris, Suns, Zirgs)

Raksturojums: vīrieši – uzvarētāji, kuri nenomierinās, kamēr nav sasnieguši savu mērķi. Valdnieki ir labi vadītāji un biznesmeņi, taču ļoti reti tie ir “ideāli” vīri un tēvi. Šiem tiešajiem un valdonīgajiem vīriešiem ir grūti saprast mīlas attiecību nianses, un tāpēc, no jebkuras konfliktsituācijas viņi bēg darbā. Tur gan viņi ir savā vietā!

Attieksme pret sievietēm: valdnieki parasti ir ļoti prasīgi pret savu sievieti. Viņi vienmēr cenšas pārveidot savas mīļotās, cenšoties pietuvināt viņas savam iedomu ideālam. Viņi nedrīkst pilnībā atdoties mīlas varai – tas viņus var pazudināt. Valdniekiem svarīgi ir vienmēr saglabāt vēsu prātu.

Mīlestība un laulība: ja valdnieki apprecas, tad kā likums uz visu dzīvi. Ģimene viņiem ir īsta miera oāze. Viņi ir gatavi uz visu, lai apgādātu sievu un bērnus materiāli, un šī iemesla dēļ reti ir mājās.

Padoms: valdniekiem par visu ir savs viedoklis, kuru ir ļoti grūti ietekmēt, tāpēc attiecības ar viņiem nesolās būt vienkāršas. Un gatavojieties tam, ka ģimenē viņi vienmēr ir galvenie!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru