Brīnumzālīte: Šī sieviete vēl ceturtdien svēra 72 kilogramus, bet jau sestdien 67 kilogramus!!!

Katrs no mums ir pieradis pētersīļus pārsvarā lietot, kā garšvielu dažādiem ēdieniem. Bet šis augs patiesībā ir daudz kas vairāk nekā garšaugs.

Pētersīlis ir stiprs urīndzenošs līdzeklis, kurš teicami der cīņai ar urīnceļu infekcijām un citām problēmām, tādām kā nieru saslimšanām. Dotajā rakstā mēs padalīsimies ar pētersīļu tējas recepti, kura ir populāra Balkānos. Lūk, kā to pagatavot:

Sastāvdaļas:

5 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu

1 l ūdens

Pagatavošana:

Pētersīļu tējas pagatavošanas process ir vienkāršs – jums tikai jāieliek smalki sagriezti pētersīļi litrā vāroša ūdens. Atstājiet tēju uz 20 minūtēm, pēc tam izkāsiet un tas ir gatavs!

Pētersīlis ir spēcīgs urīndzenošs līdzeklis un antioksidants, kurš stimulē ūdens izvadi no organisma, kas ir svarīgs process toksīnu, baktēriju un kaitīgu vielu likvidēšanā cilvēka ķermenī.

Piezīme: kaut arī šī tēja ir noderīga, bet jādzer to ierobežotā daudzumā. Dienā ieteicams izdzert ne vairāk par 1 litru.

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru