Brīdinājumi Zodiaka zīmēm 2019. gadam

Jaunava

Tiekšanās uz pilnību nāks jums par labu. Tiesa, februārī nāksies pielikt ne mazums pūliņu, bet kolēģu mainītais novērtējums parādīs, ka jūs esat uz pareizā ceļa. Personīgajā dzīvē centieties pieturēties pie zināmā – uzskatiet to arī par darbu pie sevis paša pilnveidošanas.

Svari

Martā visus spēkus veltiet jaunu attiecību nokārtošanai, kas noritēs samērā veiksmīgi. Aprīlī un novembrī ir vērts apciemot senus draugus un no sirds parunāties. Turklāt sarunas par darbu ir stingri jāaizliedz.

Skorpions

Jūs varat pārvērtēt savas spējas oktobrī, tāpēc labāk izvairīties no pūliņiem vērienīgos pasākumos. Un, lai arī jums ir grūti uzveikt iedzimto pašpietiekamību, maijā nāksies piekāpties saviem principiem. Jau pavisam drīz, un precīzāk – jūnijā, jūsu panākumi būs atkarīgi no jūsu spējas pastāvēt uz savu.

Strēlnieks

Ja jūs pārtrauksiet vilcināties janvārī, tad jūsu lietas jau tūlīt pat sāks virzīties uz augšu. Marta beigās jebkurš sīkums var būt par iemeslu konfliktam, tāpēc labāk cīnīties ar krasām garastāvokļa maiņām. Augustā pacentieties atslābināties, un jūs redzēsiet, ka jūsu problēmas nav lieku nervu bendēšanas vērtas.

Mežāzis

Neliels vēsums attiecībās ar mīļoto cilvēkus februārī netraucēs jums realizēt jūsu kopīgos plānus. Galvenais – būt secīgam savās darbībās. Augustā pastāviet uz savu, un neizrādiet vājumu. Agri vai vēlu jūsu taisnība tiks pa īstam novērtēta.

Ūdensvīrs

Jums janvāris ir īstais laiks uzkraut sev daudz un dažādus darbus: jo darībāks jūs būsiet, jo auglīgāks rezultāts. Mazāk laika tērējiet tukšām sarunām, un esiet taktiskāks ar tiem, kuri karjeras kāpnēs atrodas zemāk par jums.

Zivis

Miers un saprātīgums – tie ir jūsu panākumu avots visa gada garumā. Spēja ieklausīties to cilvēku padomos, kuri ir vecāki un pieredzējušāki, ātrāk novedīs pie nospraustā mērķa. Jūnijā jums uzsmaidīs veiksme, bet tikai pie nosacījuma, ja būsiet iecietīgāks pret apkārtējiem.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru