Atvērts jauns veikals “mini top!” Laucienē

Otrdien, 2. oktobrī, durvis vēra jauns pārtikas veikals Laucienē, blakus Nurmuižas pilij. Kopumā veikalā tiks nodrošinātas četras darba vietas.

Domājot par Lucienes iedzīvotājiem, viens no lielākajiem vietējā veikalu tīkla “top!” partneriem SIA “Gabriēla” iegādājās īpašumu 2017.gadā, kur jau iepriekš bija pārtikas veikals. Veikalā “Urgas”, Laucienē pircējiem būs iespēja iegādāties ikdienai nepieciešamāko produktu sortimentu. Galvenie kritēriji, kas tika ņemti vērā, izvēloties preču sortimentu veikalam, ir iespējami plaša preču grupu pieejamība un vietēji audzēto, ražoto labumu akcentēšana. Vietējās produkcijas nodrošināšana reģionu iedzīvotājiem ir vērtība ar ko lepojas veikalu tīkls “top!” un uzskata šo par vienu no sava darba pamatuzdevumiem.

““top!” nāk no Kurzemes reģiona, kur arī ir visvairāk veikalu, kopumā jau 84. “Urgas” būvniecības un renovācijas darbi norisinājās gadu un šodien pircēju vērtējumam esam lepni nodot jauno veikalu, kura kopējā tirdzniecības platība ir 81 kvadrātmetrs,” saka “top!” mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Ilze Priedīte.

Jaunatvērtais veikals pieder SIA “Gabriēla”, kas dibināts 2004.gadā un ir 100% vietējais uzņēmums ar Latvijas kapitālu. Savā pastāvēšanas laikā SIA “Gabriēla” atvērusi 46 veikalus, no tiem 24 “top!” un 22 “mini top!” dažādās pilsētās un ciemos Latvijā – Alsunga, Anuži, Apšuciems, Bērzciems, Druva, Dundaga, Dursupe, Engure, Ēdole, Ģipka, Jaunpagasts, Kandava, Kolka, Kuldīga, Laidze, Lapmežciems, Lauciene, Melnsils, Mērsrags, Milzkalne, Pastende, Pūņas, Ragaciems, Renda, Roja, Rude, Sabile, Skrunda, Spāre, Stende, Talsi, Valdemārpils, Vandzene, Vārme, Zvirgzdi.

Veikalu tīkls “top!” ir lielākais Latvijas uzņēmējiem piederošais veikalu tīkls, kā arī trešais lielākais mazumtirdzniecības veikalu tīkls Latvijā. Ar preču zīmi “top!” Latvijā šobrīd darbojas 273 pārtikas veikali, no tiem 149 “top!” un 124 “mini top!”, kuri pieder 20 vietējiem uzņēmumiem: SIA “Firma Madara 89”, AS “LPB”, AS “Diāna”, SIA “Lars Limited”, SIA “Gabriēla”, SIA “Dekšņi”, SIA “Mārksmens”, SIA “Madara 93”, SIA “AA & Co”, SIA “Krista-A”, AS “Roga-Agro”, SIA “ESSA”, SIA “G.A.L.”, SIA “Lekon”, SIA “Ogres Prestižs”, SIA “Pārtikas veikalu grupa”, SIA “Oregano”, SIA “SP”, SIA “Palmas-S” un SIA “LM Jūrmala”. Kopumā tiek nodrošināts vairāk nekā 4000 darbavietu, atbalstot vietējos ražotājus un piegādātājus visā Latvijā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru