Biezpiena sacepums: labākā recepte – ātri un viegli pagatavojams

Biezpiena sacepums: Pagatavošana:

Biezpienu sajauciet kopā ar krējumu un olām. Tad klāt lieciet ļoti smalki sarīvētu apelsīna miziņu. Rīvēt nepieciešams tikai oranžo mizas daļa, jo baltā daļa ir rūgtena. Es masu kopā jaucu ar blendera palīdzību, lai tā būtu viendabīgāka. Tad jūsu plācenis būs līdzīgāks siera kūkai, taču atcerieties, ka šis solis nav obligāts. Pēcāk klāt lieciet vaniļas ekstraktu, cieti un cukuru. Visu kārtīgi samaisiet.

LASI VĒL: Tievējiet ar biezpiena palīdzību – piecu dienu laikā pieci kilogrami nost!

Iegūto mīklu pārlejiet cepamajā formā, kura iepriekš ieziesta ar sviestu.

Lieciet savu plāceni cepeškrāsnī, kas uzsildīta līdz 180 grādu temperatūrai. Cept nepieciešams apmēram 50 minūtes.

Pasniegt plāceni ieteicams pilnībā atdzesētu.

Labu apetīti!

 

Arī interesanti: Gaisīgs biezpiena sacepums ar balto šokolādi. Dievīga garša! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Avots: vrutmelife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru