Bērniņu pameta ziemā, aukstā pagrabā. Bet tas kaķis…

Tas, ko viņa ieraudzīja neapsildītā pagrabā, izraisīja viņā šoku. Uz grīdas bija nomesta kartona kaste, un tajā iekšā gulēja…bērniņš. Kaķenīte Maša gulēja blakus, sildīja mazuli un sauca palīgā.

Medicīnas darbinieki noteica, ka bērnam ir vien 12 nedēļas, un ka kartona kastē viņš bija atradies vairākas stundas. Ja nebūtu Mašas, kas bērniņu sildīja ar savu siltumu, tad bērniņš būtu nomiris.

Bērniņu paņēma un aizveda ātrās palīdzības mašīna. Bet kaķenīte Maša sekoja līdzi ātrās palīdzības mediķu darbībām un skrēja kopā ar mazuli līdz mašīnai. Viņā bija atmodies mātes instinkts, un viņa pārdzīvoja par mazulīti.

Ātrās palīdzības mašīnas vadītāja Vera Ivaņina stāsta:

Kā lido laiks: brīnumainie sešīši no Kanzasas ir izauguši un šogad kļūs par studentiem

“Viņa tik ļoti satraucās, uz kurieni mēs mazulīti vedam! Viņa skrēja pakaļ un ņaudēja. Ļoti saprātīgs dzīvnieks”.

Kaimiņi stāsta, ka pēc ātrās palīdzības mašīnas aizbraukšanas, kaķenīte vēl pāris stundas gaidīja, domāja, ka bērniņu atvedīs atpakaļ. Tagad bērniņam viss ir kārtībā, un policija jau meklē viņa vecākus.

Irina Lavrova stāsta par Mašu:

“Viņa ir ļoti mierīga un draudzīga, tāpēc, kad es izdzirdēja, ka viņa ņaud, es no sākuma padomāju, ka viņa ir savainojusies. Bet viņā acīmredzot bija pamodies mātes instinkts, un viņa gribēja pasargāt bērniņu”.

Kaķene ir malacis! Viņa izglāba mazuli. Tagad viņu pelnīti ēdina un žēlo viss pagalms.

Avots: justfun.su

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru