Banānu torte bez miltiem, cukura vai piena: neaizmirstamā garša liks viesiem prasīt papildporciju

Pagatavošana:

Cepeškrāsni uzsilda līdz 180 grādiem. Sakul olas, banānus, kokosriekstu eļļu, vaniļas ekstraktu un kļavu sīrupu lielā bļodā, kamēr mīkla kļūst gaisīga.

Caur sietu izsijā cepamo pulveri, sodu un mandeļu miltus atsevišķā bļodā, pēc tam to visu pievienojiet mīklas masai. Gatavo mīklu lejiet formā. Jācep aptuveni 45 minūtes cepeškrāsnī.

Kamēr pīrāgs cepas, sakuliet kļavu sīrupu kopā ar kokosa krēmu ar miksera vidējo ātrumu, pēc tam lieciet ledusskapī nedaudz sastingt.

Tortei jābūt pilnībā atdzisušai, lai glazūra nekustu. Uzmanīgi noklājiet ar glazūru kūkas virspusi, ja nu kūku visu neizdodas notiesāt, tad to var sadalīt gabaliņos un uzglabāt ledusskapī. Glazūru pēc vēlēšanās var dekorēt ar banānu ripiņām, sasmalcinātām pistācijām, vai apkaisīt ar tumšo šokolādi.

Torti labāk ēst svaigu, bet to var uzglabāt arī ledusskapī pāris dienas.

Labu apetīti!

avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru