Pagatavošana:
1. Pienu uzsildīt, bet neļaut tam uzvārīties. Sakult olas dzeltenumus un turpinot kult, pievienot tiem apmēram ceturtdaļu piena. Samaisīt sausās sastāvdaļas un pievienot tām olu un piena maisījumu. Sakult un pievienot katliņā atlikušajam pienam.
2. Sildīt uz lēnas uguns visu laiku maisot, kamēr masa sabiezē. Noņemt no uguns. Ļaut atdzist. Labāk atstāt virsū vāciņu, lai izvairītos no garoziņas veidošanās
3. Kamēr pudiņš dziest, sagatavot trauciņus. Trauciņa dibenā likt cepumus un banānu ripiņas.
4. Ieliet pudiņu. Ielikt vēl cepumus, ieliet pudiņu un pa virsu uzlikt banānu ripiņas.
Jo lielāks ir trauks, jo vairāk būs cepumu un banānu kārtas.
Avots: vrutmilife.com