Aukstas rokas un kājas, troksnis ausīs, reiboņi un biežas galvassāpes, reakcija uz laika maiņu – tās visas ir pazīmes asinsvadu elastīguma zudumam

√ Asinsvadu aterosklerozes gadījumā pagatavojiet vilkābeles ziedu uzlējumu. 

1 ēdamkaroti ziedu aplejiet ar glāzi vāroša ūdens un, nostādinot traukā 2 stundas, nokāsiet un dzeriet pa ceturtdaļglāzei 4 reizes dienā pirms ēdienreizes.

√ Lai atjaunotu normālu asins cirkulāciju kapilāros un asinsvados.

2 ēdamkarotes sasmalcinātas svaigas skujas, 2 ēdamkarotes sīpolu mizas, 2 ēdamkarotes nomazgātu auzu apliet ar ½ litru mežrozīšu novārījumu (2 ēdamkarotes mežrozītes apliet ar ½ litru ūdens un vārīt 10 minūtes). Nostādināt 1 nakti, nokāst un dienas laikā izdzert no ½ līdz 1,5 litriem. Ārstēšanas kurss – 4 mēneši.

√ Lai attīrītu, atjaunotu un stiprinātu asinsvadus.

100 grami svaigas salvijas apliet ar 800 ml šņabja, pievienot 400 ml ūdens, nostādināt gaismā 40 dienas slēgtā stikla traukā, nokāst un dzert 1 reizi dienā no rīta, pirms brokastīm pa 1 ēdamkarotei uz pusēm ar ūdeni, kamēr uzlējums beigsies. Ārstēšanās kurss jāveic 1 reizi gadā.

√ Lai attīrītu asinsvadus, kas apasiņo mugurkaulu

1 ēdamkaroti sasmalcinātas dadža saknes apliet ar 1 glāzi ūdens, vārīt 10 minūtes, nostādināt 1 stundu, nokāst un dzert pa ½ glāzei 3 reizes dienā pirms ēdienreizes.

Vai 2/3 puslitru burku piepildīt ar kaltētām dadža saknēm vai saulespuķes saknēm un pa virsu uzliet šņabi, nostādināt 3 nedēļas, nokāst un dzert pa 1 tējkarotei 3 reizes dienā.

Var 3 reizes dienā dzert dadža saknes sulu: 1 ēdamkarote sulas uz ½ litru ūdens.

Ieteicams arī 1/3 tējkaroti vārāmās sāls izšķīdināt 1 glāzē silta ūdens un katru dienu 1 stundu pirms miega izdzert visu. Šī procedūra attīra no šlakām ne tikai mugurkaula asinsvadus, bet arī visu organismu. Turklāt ēdienkartē jābūt sīpoliem, ķiplokiem, mārrutkiem, selerijai, nātrēm, pienenēm.

√ Lai attīrītu asinsvadus, paaugstinot to elastīgumu, novērstu insultu, infarktu, stenokardiju, atbrīvotu no galvassāpēm.

200 gramus sasmalcinātu ķiploku apliet ar 400 gramiem šņabja, nostādināt zem blīvas spiedes ledusskapī 10 dienas, nokāst, izspiest caur marli, noturēt 2 nedēļas siltā un tumšā vietā.

Dzert uzlējumu pilienos, atšķaidot tos 1/3 glāzē piena vai ūdens 30 minūtes pirms ēdienreizes pēc sekojošas shēmas: pirmās 10 dienas dzert pa 5 pilieniem 3 reizes dienā vēlāk pa 25 – 30 pilieniem dienā, kamēr zāles beidzas. Ārstēšanās kursu atkārtot, ja atkārtoti parādās trokšņi galvā.

√ Ne mazāk iedarbīgs ir spirta uzlējums uz vilkābeles augļiem, kā asinsvadus paplašinošs un asinsriti uzlabojošs līdzeklis.

Aplejiet ēdamkaroti sasmalcinātus vilkābeles augļus ar 250 ml degvīna un nostādiniet blīvi noslēgtā pudelē 10 – 12 dienas. Izfiltrējiet un lietojiet pa 20 pilieniem, kas izšķīdināti 15 ml vārīta ūdens, pa 3 – 4 reizēm dienā pirms ēdienreizes.

√ Ja ateroskleroze jau ir sākusies, lai izvadītu holesterīnu, ieteicams lietot bērzu pumpuru uzlējumu.

15 gramus pumpuru aplejiet ar ½ litru šņabja un nostādiniet tumšā vietā 14 dienas. Pēc tam izfiltrējiet, lietojiet pa 20 pilieniem 3 reizes dienā, atšķaidot ar 15 ml ūdens.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru