Atslēga uz pārpilnību: Trīs Visuma likumi par naudu

zd

  1. PIRMAIS NAUDAS ENERĢIJAS LIKUMS:”NAUDAS ENERĢIJA IR PAKLAUSĪGA UZMANĪBAI”

Pirmais naudas enerģijas likums vēsta: “Labklājības enerģija ir paklausīga uzmanībai”. Šos vārdus esmu dzirdējis gan no ķīniešu, gan no havajiešu Skolotājiem. Uzmanība vispār ir ļoti svarīga enerģijai. No mūsu piesardzības, no mūsu koncentrētības ir atkarīgs tas, ar kādu enerģiju – nabadzības vai bagātības – mēs “uzlādēsim” savu dzīvi.

Uzmanība ir kontrole pār domām un vēlmēm. Uzmanības vadība ir sava veida “psihes” audzināšana. Uzmanības “audzināšana” ir ļoti svarīga, var pat teikt, slepenā atslēga naudas pievilināšanas lietā.

Nekautrējieties domāt un sapņot par naudu, koncentrēt uzmanību uz naudas enerģiju. Diemžēl neviens no apkārtējās pasaules elementiem nav saistīts ar tik lielu daudzumu “slikto” mītu, kā arī no tiem izrietošo māņticību un aizspriedumu, kā nauda.

Pat par seksu cilvēki domā daudz atklātāk, godīgāk un atklātāk nekā par naudu. Domājiet par labklājības enerģiju bez kauna un kautrēšanos! Tieši kļūdainā attieksme arī izraisa skaudību, zagšanu, nabadzību, kas pilna ar problēmām, eksistenci bez prieka.

  1. OTRAIS NAUDAS ENERĢIJAS LIKUMS: “JEBKURŠ MŪSU NODOMS ATGRIEŽAS PIE MUMS”

Otrais naudas enerģijas likums ir tāds: “Jebkurš mūsu nodoms atgriežas pie mums”. Praksē tas nozīmē, ka es aktivizēju objektu, uz kura ir koncentrēta mana uzmanība, un šāds enerģijas veids gluži kā magnēts piesaista atbildes uzmanību. Uzmanība darbojas gluži kā lupa, kas koncentrē starus vienā punktā.

Tas ir, lai pievilinātu naudu, vajag kļūt par tādu kā magnētu tai; vajag pievērst sev tās “uzmanību”.

  1. TREŠAIS NAUDAS ENERĢIJAS LIKUMS: “DOD PRIEKĀ, LAI PRIEKĀ SAŅEMTU”

Trešais naudas enerģijas likums ir tāds: “Nedrīkst atrasties parādnieka statusā”. Nu, bet, ja jūs esat aizņēmušies naudu, tad atdodiet to ar prieku. Tas, kurš atdod parādu (vai arī apmaksā rēķinus – par dzīvokli, sakariem, komunālajiem pakapojumiem utt.) priecīgi, noteikti kļūs bagātāks: prieka enerģija piesaistīs viņam naudas enerģiju. Princips “atdod priekā, lai priekā saņemtu” – tas ir princips darbam ar naudas enerģiju.

JŪSU PĀRLIECĪBA

Katram cilvēkam ir savs individuālais, tikai viņam esošais iemesls naudas plūsmas ienākšanai dzīvē. Tas var tikt nodots no paaudzes paaudzē kā programma, kā arī iegūts šajā dzīvē un izveidots no negatīvas personīgās pieredzes.

Ko jūs bērnībā dzirdējāt no saviem vecākiem par naudu? Varbūt to, ka “nauda nenāk viegli”, un, lai to nopelnītu, vajag “strādāt vaiga sviedros”? Vai arī to, ka “nauda kokos neaug” un, kā mīlēja teikt mana vecmāmiņa, “neesam dzīvojuši bagāti un av arī ko sākt”, kura nāca no lielas un diezgan bagātas ģimenes, kas brīnumainā kārtā izbēga no nolinčošanas, un reizi par visām reizēm pēc tam apguvusi, ka jaunajai varai nepatīk vārds “bagātība” un, jo tu nabagāks, jo veselāks?

Bet varbūt jūsu bērnība notika neapēnotā vidē starp tuvajiem, kuri jūs sargāja no sadzīves problēmām un neapgrūtināja ar piedalīšanos sapulcēs par finansēm, bet, tikai uzsākot patstāvīgu dzīvi jūs sākāt pamanīt, ka nauda kaut kā cenšas izvairīties no jums, vai arī slīd “caur pirkstiem” un ilgi neuzturas?

Visas šīs pārliecības, kas ir veidojušās no tuvinieku, paziņu, sabiedrības, kolektīvās programmas ietekmē – tās visas pārliecības ir iesakņojušās jūsu zemapziņā un ietekmē jūsu dzīvi un to, kas jums ir iespējams un drošs.

Jūs varat sapņot, vēlēties, manifestēt visu, ko vien sirds vēlas, bet negatīvās pārliecības liks šķēršļus pārpilnībai un finansu labklājībai.

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru