Atklājot jaunas skatuves: pašmāju funk apvienībai Pieneņu Vīnam aprīlis iesākas spilgti

Tikko nosvinējusi 13 gadus uz skatuves, grupa Pieneņu Vīns jau šonedēļ ceļos uz 10.to jubilejas Tallinn Music Week, lai uzstātos funk mūzikas showcase dažādu istabu klubā jeb Erinevate Tubade Klubi Tallinas radošanā rajonā.

“Tallina vienmēr šķita kā tāds izaicinājums. Nav pirmā reize, koncertējot šajā pilsētā, bet būt vietā, kurā funk mūzika skan regulāri – šis ir kas jauns. Klubam ar īpaši mājīgu atmosfēru (paklājiem, dīvāniem, augiem, toršeriem un čībām) esam sagatavojuši īpašu vizuālo pārsteigumu, ko klausītāji varēs pamanīt uz vietas vai arī mūsu sociālajos tīklos”, saka grupas līdere un komponiste Evilena Protektore.

Grupa paspēs atgriezties no Tallinas tieši laikā, lai Evilena paspētu piedalīties nākamajā Izklausies Redzēts televīzijas šovā, kurā iejutīsies Aretas Franklinas (Aretha Franklin) lomā. Par Evilenu varēs fanot 8. aprīļa vakarā, bet nākamreiz klātienē satikt uz skatuves ar visu Pieneņu Vīnu 14. aprīlī, kad grupa pirmoreiz uzstāsies Teātra bārā Lāčplēša ielā 26. Koncerts ar brīvu ieeju sāksies plkst. 20.30.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru