Ārsti noskaidrojuši labāko laiku grūtniecībai – dāmas, būsiet pārsteigtas!

Lai nodrošinātu to, ka ne bērniņam, ne pašai mammai grūtniecības laikā netiktu nodarīts nekāds kaitējums, ārsti iesaka pret bērniņa plānošanu un tā ieņemšanas laiku attiekties ar pilnu nopietnību, apdomību un visaugstāko atbildību.

Viena no svarīgākajām lomām šajā visā ir tieši māmiņas vecumam laikā, kad tiek iznēsāts bērniņš. Vēl nesen par vēlo grūtniecību tika sauktas situācijas, kad sievietes nolēma pie pirmā bērniņa tikt vecumā pēc 25 gadiem. Tika uzskatīts, ka ideālais sievietes vecums bērniņa ieņemšanai ir 20 – 27 gadi. Taču nesenie zinātnieku pētījumi ir pierādījuši pilnīgi pretējo.

Ir ļoti daudz dažādu viedokļu par to, kādā vecumā sievietei vajadzētu dzemdēt. No vienas puses, jaunajām māmiņām ir daudz stiprāka veselība, bet viņu olšūnas vēl nav bijušas pakļautas pārāk lielai kaitīgajai apkārtējās vides ietekmei, kā tas ir, piemēram, daudz vecākām sievietēm. Taču no otras puses, ar katru gadu sievietes sāk aizvien vēlāk un vēlāk precēties, viņas pievērš daudz lielāku uzmanību savai karjerai, ceļošanai un jaunības izbaudīšanai.

Lai arī kādā vecumā jūs izdomātu paplašināt savu ģimeni, atcerieties, ka bērniņa ienākšana tajā ir ļoti nopietns lēmums, kas pilnībā izmainīs jūsu dzīvi. Tieši tādēļ bērniņa plānošana ir ļoti nopietns lēmums.

Lasi arī: Cilvēki rindā burtiski sastinga. Kaut ko tādu pie kases bieži neredzēsi!

 

Pretēji vecajam uzskatam, ka labākais vecums pirmā bērniņa dzemdēšanai ir 20 – 27 gadi, doktora Džona Mirovskī pētījumi, kuri tika veikti Teksasas Universitātē, apliecina, ka ideālais vecums ir ….

Šķir otru lapu, lai uzzinātu precīzu vecumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru