Apvārdošana uz kniepadatas: piesaistām veiksmi, naudu un mīlestību

No sarkana auduma izgrieziet divas sirdis un uz tām uzrakstiet savus un sava mīļotā iniciāļus. Ja mīļotā nav, tad vienkārši vēlamā partnera sirdij uzrakstiet “līgavainis”. Aizdedziniet sarkanu sveci un nolieciet to uz savām sirdīm.  Ar atvērtu kniepadatu izvelciet cauri sveces liesmai, runājot vārdošanas vārdus:

Uguns deg spilgts, kā vasaras laiks, karsts. Ievietoju sirdī patiesu mīlu, tīras jūtas. Kniepadatu saspiežu, gaidu drīzu tikšanos. Modīsies nepārvaramas simpātijas, būs ilga dzīve ar abpusēju mīlestību”. 

Saspraudiet sirdis ar neatdzisušu kniepadatu un uz nakti nolieciet zem spilvena. Ja jums būs labs sapnis, tad gaidiet drīzu tikšanos ar mīļoto. Ja sapnis ir miglains, tad pēc trīs dienām rituālu atkārtojiet.

LASI VĒLKā no parastā sāls izveidot aizsardzību pret ļaunu aci, lāstu un sliktiem cilvēkiem

Piesaistīt dzīvē labklājību var arī ar citu rituālu palīdzību, tomēr atcerieties, ka savtīgums un skaudība nav labākie maģijas ceļabiedri. Nekādā gadījumā nedrīkst lūgt labklājību, kas ir saistīta ar citu cilvēku sāpēm un ciešanām, savādāk bumeranga likums var pavisam ātri un skaisti atgriezt jums citu cilvēku emocijas. Novēlam jums veiksmi, un neaizmirstiet nospiest pogas.

Avots: dailyhoro.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    Pirms sākt šo apvārdošanu ,ieteikums ,vispirms noskaidrojiet kāda izskatās …KNIEPADATA un
    kā sauc attēlā redzamo adatu ! SASPRAUŽAMĀ adata ,saukta arī par DROŠĪBAS adatu nekad …….NAV BIJUSI KNIEPADATA !!! Tā kā nevajag ….

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    izrādās ,ka pamanīts komentāra dublikāts un es jau esmu kādreiz to komentējis ! Tad esat tik labi un atcerieties , es pirmo reizi jūs sūtu DIRST ,LAI rodas prāts ( tautas gudrība )
    un vēlreiz mans komentārs :Pirms sākt šo apvārdošanu ,ieteikums ,vispirms noskaidrojiet kāda izskatās …KNIEPADATA un
    kā sauc attēlā redzamo adatu ! SASPRAUŽAMĀ adata ,saukta arī par DROŠĪBAS adatu nekad …….NAV BIJUSI KNIEPADATA !!! Tā kā nevajag ….

Pievienot komentāru