Akadēmiķa Amosova pasta – recepte kuru ir pārbaudījusi, ne viena vien paaudze!

Vasara jau ir beidzies, un vajag parūpēties par savu un tuvinieku imunitāti. Drīz aptiekās būs ažiotāža, katrs otrais jautās, kādas zāles pret saaukstēšanos ir vislabākās, un televīzijas reklāmas vēstīs par to, kādi ir visefektīvākie preparāti, kas novērš simptomus mazāk nekā diennaktī.

Tomēr mēs saprotam, ka imunitāte ir jānostiprina, un tas nozīmē, ka vajag laikus rūpējas par viņas stāvokli, proti, jau tagad. Akadēmiķis Amosovs iesaka gatavot šādu maisījumu visiem slimniekiem pēc operācijām, lai atjaunotu un stiprinātu organismu. Bet ja cilvēks ir vesels? Tāds “vitamīnu bumbas” labums ir nenovērtējams!

Sastāvdaļas

  • 500 gr. rozīņu,
  • 500 gr. žāvētu aprikožu
  • 500 gr. žāvētu vīģu
  • 500 gr. žāvētu plūmju bez kauliņiem
  • 500 gr. medus
  • 2 glāzes valriekstu
  • 1 citrons ar visu mizu

Pagatavošana

Visas sastāvdaļas samalt gaļas mašīnā vai virtuves kombainā un pievienot 500 gramu medus.

Samaisīt līdz viendabīgai masai un saliet burkās.

Lietot pa 1 ēdamkarotei 3 reizes dienā 30 minūtes pirms ēšanas.

Šis maisījums – unikāls vitamīnu un mikroelementu sakopojums uz jūsu galda. Viņš ir ideāli piemērots skolēniem, fiziskā un garīgā darba cilvēkiem, sportistus un vecākai paaudzei.

Būt veselam — tik vienkārši!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru