AJ Power aprīko Tele2 bāzes stacijas ar saules paneļiem

Šobrīd enerģētikas uzņēmums AJ Power nodrošinājis telekomunikāciju operatora Tele2 bāzes stacijas Durbes, Salas un Ropažu novadā ar saules paneļu risinājumiem elektroenerģijas ieguvei. Šis ilgtspējīgais, ekonomiski pamatotais risinājums ļauj izmantot atjaunojamo enerģiju un nodrošina autonomu bāzes staciju darbību līdz pat 6 mēnešiem gadā.

“Ar Tele2 mūs vieno inovatīvi un reizē ilgtspējīgi risinājumi ērtākai klientu ikdienai. AJ Power piedāvājums kā biznesa klientiem, tā arī mājsaimniecībām balstīts individuālā pieejā. Tas nozīmē, ka mēs nepiedāvājam standarta komplektus, bet gan individuālu pieeju katram gadījumam. Tas ļauj nodrošināt tieši to, kas katram vajadzīgs, turklāt par 10% līdz 20% zemākām izmaksām nekā vidēji tirgū. Mūsu klienti ir gan mazas picērijas, gan lieli apstrādes uzņēmumi un, protams, arī mājsaimniecības, kas vēlas iegūt enerģētisko neatkarību un no elektroenerģijas patērētājiem kļūt par ražotājiem,” uzsver Reinis Āzis, AJ Power grupas uzņēmuma Cactus valdes loceklis, norādot, ka nākotnē aizvien vairāk elektroenerģijas patērētāju kļūs par ražotājiem.

“Saules paneļi “Tele2” bāzes stacijās palīdzēs mums būt energoefektīvākiem un nodrošināt vismaz pusi no stacijām nepieciešamās jaudas. Esot ilgtspējīgam un dabai draudzīgam uzņēmumam, šobrīd rūpīgi pētām alternatīvās enerģijas izmantošanas iespējas un meklējam vislabākos risinājumus, lai arī nākotnē turpinātu ilgtspējīgu attīstību. Esam priecīgi, ka sadarbībā ar uzņēmums AJ Power spējam realizēt Latvijai jaunos un vēl neizmēģinātos risinājumus,” stāsta “Tele2” tehniskā direktore Līga Krūmiņa.

Kā kļūt par saules paneļu lietotāju?

Lai uzstādītu saules paneļus savā uzņēmumā vai mājās, pēc saziņas ar uzņēmumu, klients vispirms saņem AJ Power saules paneļu piedāvājumu ar projektu, kas balstīts konkrētā patēriņā. Tam seko darba laika grafika sastādīšana, darbs ar dokumentāciju, kā arī paneļu uzstādīšana, kas aizņems ne vairāk kā vienu darba dienu. Noslēgumā AJ Power nodod saules paneļu sistēmu ekspluatācijā, kam seko aktīva lietošana un sistēmas uzraudzība.

AJ Power piedāvāto saules paneļu garantijas laiks ir 15 gadi, bet to ražības garantijas laiks – 25 līdz 30 gadi, kas ievērojami pārsniedz izmaksu amortizācijas periodu. Saules paneļi Latvijas apstākļos spēj nodrošināt elektroenerģiju līdz pat 30% no klientu gada patēriņa, bet, kombinācijā ar bateriju risinājumiem klienti var būt pilnībā neatkarīgi no elektroenerģijas tīkla līdz pat 6 mēnešiem gadā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru