Aizkuņģa dziedzeris: efektīva ārstēšana pēc tautas metodēm. Tas, ko jums neizstāstīs neviens ārsts!

Aizkuņģa dziedzeris

Aizkuņģa dziedzeris ir būtisks faktors mūsu veselībā. Tā pareizu darbību ir iespējams nodrošināt ar tautas metodēm mājas apstākļos.

 

Lūk daži varianti:

 

Diļļu sēklas

1 tējkaroti diļļu sēklas aplej ar vienu glāzi vāroša ūdens. Pēc stundas novārījumu var uzskatīt par gatavu. Lieto iekšķīgi, iepriekš nokāšot. Visu apjomu izlietot dienas laikā, ik pa laikam padzeroties.

 

Aizkuņģa dziedzeris: Auzas

Auzu pārslas jau izsenis tiek uzskatīta par vienu no labākajiem ēdieniem aizkuņģa dziedzerim.

Vēl veselīgāka ir auzu pārslu biezputra (tikai ne ātri vārāmā!) ar ūdeni, bez sviesta un sāls piebēršanas. Ēd vairākas reizes dienā vienas nedēļas garumā.

Ja tāds ēdiens ātri apnīk, tad nomaini biezputru ar auzu novārījumu: puskilogramu auzu pārslu aplej ar 1 litru vāroša ūdens un vienu stundu nostādini. Nokās un dzer pa pusglāzei 3 reizes dienā.

 

Aizkuņģa dziedzeris: Citrons + pētersīlis + ķiploks

Ņem 1 kilogramu citronu, 300 gramus ķiploka un 300 gramus pētersīļu. Citronus atbrīvo no kauliņiem, bet mizu atstāj. Samal visas sastāvdaļas gaļas maļamā mašīnā un samaisi. Maisījumu glabā ledusskapī, vēlams stikla burciņā. Lieto pa 1 tējkarotei trīs reizes dienā, 15 minūtes pirms ēšanas.

Lai pastiprinātu šī dabiskā līdzekļa efektu, uzdzer ar speciālu novārījumu no zemeņu, melleņu, upeņu lapām, ko pagatavo sekojošā veidā: paņem augstāk minēto augu lapas, kā arī kukurūzas drīksnas un pupiņu pākstis.

Lasi arī: Šis produkts spēj atjaunot tavu vairogdziedzeri un atbrīvot no pastāvīgiem aizcietējumiem! Satriecoša ārstējošā tonika recepte!

Samēri visu vienādās daļās, ieliec termosā un aplej ar vārošu ūdeni. Atstāj uz pāris stundām ievilkties. Dzert vajag tā: tējkarotei augstākminētā maisījuma uzdzer 1/3 glāzes ar novārījumu. Šo tik efektīvo ārstēšanas metodi ieteicams izmantot vismaz 3 mēnešus.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vēl citas metodes plus vingrojumus aizkuņģa dziedzera darbības uzlabošanai

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru