Aizkuņģa dziedzeris: efektīva ārstēšana pēc tautas metodēm. Tas, ko jums neizstāstīs neviens ārsts!

Griķi + kefīrs

Šo līdzekli ieteicams pagatavot vakarā. Paņem puslitru kefīra un vienu glāzi griķu. Griķus rūpīgi nomazgā, aplej ar kefīru, un atstāj ievilkties. Pēc 12 stundām sadali iegūto maisījumu divās vienādās daļās, no kurām vienu apēdīsi brokastīs, bet otru – vakariņās.

Vēlams atturēties no citiem ēdieniem vismaz 2 – 3 dienas. Pēc tam pusdienās var lietot vārītus dārzeņus, piemēram, pagatavot dārzeņu ragū. Dažas reizes var atļauties arī kādu augli. Pēc 10 šādas diētas dienām ievērot pārtraukumu arī 10 dienas, un pēc tam atkārtot ārstēšanās kursu.

Cilvēki, kuru izmēģinājuši kādu no iepriekšminētajiem veidiem, atzīst, ka uzlabojumi jūtami jau pēc dažām dienām. Sāpes mazinās, ir jūtams vieglums ķermenī, pāriet uzpūšanās.

Toties dabas līdzekļi, kas izstrādāti gadsimtu gaitā, nenorobežojas tikai ar zālēm. Ļoti labi darbojas arī speciāli izstrādāti elpošanas vingrinājumu, kuri ir ļoti veselīgi, piemēram, pankreatīta gadījumā.

Aizkuņģa dziedzeris: VINGROJUMI

1.Ieelpo krūtīs vairāk gaisa, pēc tam to visu izelpo un aizturi elpu.

2. Elpas aizturēšanas brīdī nedaudz ievelc vēderu, lēni aizskaiti līdz trī, un pēc tam atslābini vēdera preses muskuļus.

 

Aizkuņģa dziedzeris: Tautas recepte un līdzeklis labākai tā darbībai! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Arī interesanti: Lūk, ko nodara tavam aizkuņģa dziedzerim regulāra badošanās. Esi vesels! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

 

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru