Aicina uz semināru Ventspils tūrisma uzņēmējiem “Tiešā mārketinga nozīme un pielietojums tūrisma nozarē”

Europe Direct informācijas centrs (EDIC) Ventspils un Tūrisma informācijas centrs aicina tūrisma jomā strādājošos uzņēmējus apmeklēt semināru/ diskusiju “Tiešā mārketinga nozīme un pielietojums tūrisma nozarē”, jeb profesionāļu tikšanās diskusija ”Kur tas suns aprakts, jeb kā būt ilgtspējīgiem Latvijas lauku viesmīlības nozarē”. Seminārs/ diskusija notiks ceturtdien, 13.decembrī, plkst. 11.00 Galvenajā bibliotēkā Akmeņu ielā 2, stāvā.

Tikšanos vada Zane Vaivode – viesmīlības nozares profesionāle vairāk kā 25 gadus. Zane viesus uzņem Ziemeļkurzemes krasta pusē, Rojā, praktiski vadot viesnīcu ”Roja”, atpūtas kompleksu ”Dzintarkrasts”, kafejnīcu viesnīcā ”Roja”, restorānus ”Otra puse” un ”Dzintarkrasts”.

Jūrniecības tradīcijas ir dzīvas joprojām, taču Rojai ir daudz ko piedāvāt arī ceļotājiem un atpūtniekiem, tādēļ uzņēmēja labprāt viesiem piedāvā izbaudīt vietējo produkciju, kas nākusi no jūras un apkārtnes mežiem, sagatavojot un pasniedzot to gan senās tradicionālās, gan mūsdienu latviešu virtuves interpretācijās, piedāvā viesiem baudāmas un izzinošas meistarklases – ”Ražots Rojā”, ”Nacionālās virtuves īpatnības”, ”Dižraušu dzīres” un ”Reņģēdāju dzīres”, kā arī ceļotājus aicina baudīt neskartu dabu un mierīgas brīvdienas.

Teorētiskās zināšanas tiek liktas lietā Rojas tūrisma biedrības, Kurzemes tūrisma asociācijas un Latvijas lauku tūrisma asociācijas Lauku Ceļotājs valdēs, risinot nozarei aktuālus jautājumus.

Zane aicina uzņēmējus sēsties pie galda, priecāties par sasniegto, apzināt problēmas nozarē un nospraust jaunus mērķus.

Nostāties uz ceļa – tas jau ir pirmais solis! Mācīsimies no savām un citu kļūdām kopā!

Pirms tikšanās, semināra/ diskusijas viešņa aicina dalībniekus iesūtīt jautājumus, problēmas, redzējumus viesmīlības nozarē, līdz 10.12.2018., rakstot e-pastu: [email protected].

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru