Ābolu-biezpiena sacepums

002 āboli
2 ēdamkarotes sviesta
1 ēdamkarote cukura (ja ir, tad brūnais)

Mīklai:
250 grami biezpiena
2 olas
3 ēdamkarotes cukura
šķipsniņa sāls
½ glāze skābā krējuma
3 ēdamkarotes milti (izsijāt)

Ābolus notīrīt un sagriezt daiviņās.

Pēc tam apcept uz pannas (kuru var pēc tam ielikt cepeškrāsnī) sviestā.

Apbērt ar cukuru. 5 minūtes no vienas puses, un 3 minūtes no otras.

Sagatavot mīklu un ar to apliet ābolus.

Paturēt uz uguns vēl pāris minūtes un ielikt cepeškrāsnī 200 grādos, līdz paliek brūna.

Labu apetīti Jums!

Avots: VK.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru