Visi ir sajūsmināti par šo recepti. Cepti baklažāni, bet garšīgāki par sēnēm…

Jau veselu nedēļu to vien darām, kā gatavojam baklažānus pēc šīs receptes. Neparasti garšīgi. Visi grib zināt recepti.

Sastāvdaļas 6 porcijām:

  • 2 baklažāni;
  • 2 sīpoli;
  • 2 olas;
  • augu eļļa cepšanai;
  • garšvielas atbilstoši savai gaumei.

Gatavošana 30 minūtes:

1.Sagatavojiet produktus.

2.Sagrieziet baklažānus, pievienojiet olas un labi samaisiet.

  1. Smalki sagrieztus sīpolus apcepiet līdz tie kļūst caurspīdīgi.
  2. Sīpoliem pievienojiet baklažānus un cepiet, kamēr tie iegūst zeltainu nokrāsu.
  3. Pievienojiet garšvielas un sutiniet vēl 5-10 minūtes.

Labu apetīti!

Padalieties ar draugiem!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru