Neviens nevēlējās adoptēt meitenīti ar “sudraba actiņām”. Bet pēc tam kāda sieviete ieraudzīja viņas fotogrāfiju!

Gandrīz visi mīl bērnus. Saprotams, jo, kā gan var nemīlēt šos apburošos mazulīšus? Tomēr gadās arī tā, ka bērni nepiedzimst tādi, kā visi, un tāpēc jau pašā dzīves sākumā viņiem sākas problēmas.

Tas ir skumji, nepareizi un cietsirdīgi, bet tāda ir dzīves patiesība. Un paldies Dievam, ka ir cilvēki, kuriem ir vienaldzīgi nosacījumi, un kuri ir gatavi iemīlēt bērnus tādus, kādi viņi ir. Mūsu šīs dienas stāsts kā reizi ir par tādu gadījumu.
Iepazīstieties, šo meitenīti sauc Primrouza. Viņa vēl ir pavisam maziņa. Mazulīte piedzima Ķīnā, un jau kopš pašas dzimšanas nav tāda pati, kā visi. Meitenīte bija pilnīgi akla, un tāpēc viņas acis izskatījās dīvaini un nedabiski: it kā tās būtu no sudraba. Jaundzimušās vecāki, ieraugot meiteni, pieņēma lēmumu no viņas atteikties. Meitenīti aizsūtīja uz bērnunamu jau pirmajās dienās pēc viņas piedzimšanas.
Primrouzai visu šo laiku tika liegta vecāku mīlestība. Viņa, kā jau visi bērni, bieži jautāja audzinātājām, kad pēc viņas atnāks mamma un tētis. Bet gāja mēneši un gadi, bet pēc mazulītes tā arī neviens nenāca. Tomēr vienā jaukā dienā viss mainījās.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru