Lietainā naktī pie viņas durvīm kāds pieklauvēja. To, kas notika tālāk, ir grūti aptvert! Šis stāsts ir jāizlasa katram

Dakteris Marks bija slavens speciālists onkoloģijas jomā.

Reiz viņš gatavojās kādai ļoti svarīgai konferencei citā pilsētā, kur viņu grasijās apbalvot medicīnisko pētījumu jomā. Viņš ļoti satraucās, jo šajā konferencē bija jāizvērtē visi viņa ilggadējā darba rezultāti.

Tomēr divas stundas pēc tam, kad lidmašīna pacēlās, notika avārijas nosēšanās tuvākajā lidostā kaut kādas tehniskas kļūmes dēļ. Ārsts baidījās nepaspēt, tāpēc noīrēja auto un pats devās uz pilsētu, kur bija jānotiek konferencei.

Tomēr pavisam drīz pēc tam, kā viņš izbrauca, mainījās laikapstākļi un sākās spēcīga vētra. Spēcīgā lietus dēļ viņš nepareizi nogriezās un apmaldījās.

Pēc divu stundu bezjēdzīgas braukšanas viņš saprata, ka ir nonācis strupceļā. Viņš jutās izsalcis un briesmīgi noguris, tāpēc nolēma pameklēt, kur apmesties. Pēc kāda laika viņš beidzot atrada mazu, nobružātu māju. Izmisuma dzīts viņš izkāpa no mašīnas un pieklauvēja pie durvīm.

Durvis atvēra skaista sieviete. Viņš paskaidroja savu situāciju un palūdza viņai atļauju izmantot telefonu. Tomēr sieviete viņam atbildēja, ka viņai neesot telefons, bet, ka viņš var ienākt un pagaidīt, kad laikapstākļi uzlabosies.

Izsalkušais, slapjais un nogurušais ārsts pieņēma viņas laipno piedāvājumu un iegāja mājā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru