Neviens nevēlējās adoptēt meitenīti ar “sudraba actiņām”. Bet pēc tam kāda sieviete ieraudzīja viņas fotogrāfiju!

Brazeltounas pilsētā, ASV, dzīvo ģimene vārdā Ostini. Sievu sauc Erīna, bet vīru – Kriss. Reiz Erīna pēc smagas darbadienas, sēžot Internetā, pēkšņi uzdūrās Primrouzas stāstam. Tas sievieti līdz sirds dziļumiem aizskāra, bet meitenītes fotogrāfijas nenovēršami iekaroja viņas sirdi. Pēc kāda laika Erīna ar Krisu nolēma adoptēt aklo ķīniešu meitenīti.

Skaidrs, ka tas viss aizņēma nevienu vien mēnesi, kārtojot papīru un birokrātijas lietas. Kā nu ne, nav tik vienkārši amerikāņu ģimenei aizvest sev līdzi meitenīti no Ķīnas! Turklāt visi šie procesi, neņemot vērā to sarežģītību, arī ļoti dārgi maksā finansiālā ziņā. Bet Ostinu ģimeni tas neapturēja, un 2016. gadā Primrouza pārcēlās dzīvot pie savas jaunās ģimenes.

Sākumā, protams, gan meitenītei, gan arī jaunizceptajiem vecākiem bija ļoti grūti: sākot jau ar to, ka cilvēki runāja vistiešākajā ziņā katrs savā valodā. Tomēr ar laiku meitenīte iemācījās angļu valodu, un tagad normāli komunicē ar savu ģimeni.

Tas, ka viņa ir akla, viņai absolūti netraucē: Ostini saka, ka Primrouza lieliski orientējas telpā arī bez redzes. Viņa pat patstāvīgi iet ārā, lai paspēlētos ar citiem bērniem. Tagad meitenīte ir laimīga, un viņas jaunā ģimene ir kā bez prāta no viņas. Atliek vien no sirds priecāties par visiem šī stāsta varoņiem!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru