10 ģeniālas un vienkāršas viltības, kas atvieglos dzīvi! Jūs pavisam noteikti nebūsiet par tām dzirdējuši

Internets dod iespēju uzzināt daudz jauna un noderīga. Bet ir daži ieteikumi ikdienai, par kuriem vēl nav bijis rakstīts portālos.

Zemāk piedāvājam dažas viltības, pateicoties kurām būs daudz vienkāršāk un efektīvāk izpildīt noteiktas darbības.

Ģeniālas idejas:

  1. Kaķu kastē ieklājiet atkritumu maisu un tikai tad ieberiet smiltis – vēlāk to visu savākt būs pavisam vienkārši un ātri.
  2. Ja pie rokas nav plākstera nobrāzumam, var izgriezt gabaliņu no higiēniskā ieliktnīša un ielīmēt apava iekšpusē – kurpes vairs neberzīs!
  3. Lai tualetē vienmēr būtu patīkams aromāts, pietiek iepilināt dažas pilītes ēteriskās eļļas tualetes papīra rullīša iekšpusē.
  4. Lai uzkopšanas procesa laikā nejustu putekļu smaku un vienmēr patīkami smaržotu, putekļu sūcēja maisiņā var iebērt nedaudz veļas pulvera (bet tikai tādā gadījumā, ja nevienam mājās nav problēmas ar elpceļiem!).
  5. Lai iegūtu universālas garšvielas, atliek vien sajaukt kopā piparus, sāli, kariju un paprikas pulveri.
  6. Efektīvi notīrīt līmes atliekas no uzlīmēm var ar kosmētikas noņēmēju.
  7. Ja esi atnesusi mājās smaržu testa lapiņas, tad nemet tās laukā, tās var ielikt skapī pie drēbēm, lai apģērbs patīkami smaržotu.
  8. Ja nav iespējams ieiet dušā, tad ādu var attīrīt ar parastu roku dezinfekcijas līdzekļi, bet pēc tam atkal uzklāt antiperspirantu.
  9. Lai virtuvē būtu patīkams aromāts, pietiek iebērt izlietnē nedaudz garšvielas vai šķipsniņu kanēļa un aizskalot to ar karstu ūdeni.
  10. Atslēdza karsto ūdeni? Nebēdā! Ieslēdz tukšu veļas mašīnu uz 90 grādiem un izplūdes cauruli ieliec vannā.

 

Kādas viltības izmantojiet jūs? Padalies komentāros un neaizmirsti pastāstīt draugiem par šo – viņiem noteikti noderēs!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru